Showbiz

FARMERI STRAHUJU OD ZARAZE: Više od 10 dana nisu oprali bure u kom se kupaju, kuća smrdi!

Objavljeno: 01.12.2015 | 08:39Izvor: Kurir

Učesnici rijalitija "Farma" u velikom su strahu jer sumnjaju da na imanju vlada zaraza, ali ništa ne preduzimaju.

Iako nikada nisu bili prevelike čistunice, ovo je prešlo sve granice. Nehigijena na imanju nikada gora. Farmeri strahuju za svoje zdravlje, plaše se zaraze.

Sve je počelo od trenutka kada je Lepi Mića postavljen za gazdu i rekao svim farmerima da ništa ne treba da rade, što su oni ozbiljno shvatili pa sada strahuju za svoje zdravlje.

"Bojim se da se kupam u ovom buretu, pre ću se istuširati u Kristijanovom kupatilu iako je hladno napolju. Bure niko nije oprao više od 10 dana. Lepom Mići ova anarhija nije bila potrebna"ispričala je Gabrijela, optužujući Miću da je kriv za to što je kuća prljava. Tamara Đurić je rekla da joj se plače kada vidi u kakvom stanju je kuća i da se boji šuge.

"Svi ćemo da zaradimo neku šugu ovde. Hoćemo sigurno. Smrdi kuća, higijena je očajna. Moramo da se organizujemo i sve sredimo, ovo je stvarno užasno", požalila se klaberka cimerima.

Gazda Proka ih je već nekoliko puta opomenuo rekavši da nikada gora higijena nije bila. Takođe, dodao je da moraju da se probude i povedu računa prvenstveno o ličnoj higijeni, koja takođe nije na zavidnom nivou.

Odavno smo mogli videli da ulaze u prljavim čizmama u spavaću sobu i ležu na posteljine na kojima spavaju, ali sada se ne osvrću na prljavštinu.

Koliko će farmeri ovako izdržati, da li će ovako ostati do kraja rijalitija ili će ipak shvatiti da je vreme da povedu računa kako o imanju, tako i o sebi.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u