Showbiz

FARMA Jadno kuče među ovim džukelama

Objavljeno: 09.10.2015 | 07:35Izvor: Blic

U opštem haosu koji je nastao kada je Kristijan Golubović nasrnuo na Tijanu Đuričić, nastradao je i njen pas - argentinska doga Dona, ali i Jelena Krunić.

Kristijan- Silikonušo raspala, tebe su hapsili zbog prostitucije - rekao je pa pljunuo tijanu
Tijana - "Kad si mogao da pokažeš pornić sa suprugom, šta mi da očekujemo“

Kada se „Farma 6“ završi jednog dana, tamo oko Nove godine, pobednika neće biti. Biće samo potvrđenih nasilnika, uvreda i ožiljaka.

 Nasilje je kulminirao u sredu uveče (što su mogli da vide samo gledaoci kablovskog Pink Reality kanala), kada je Kristijan Golubović fizički nasrnuo na starletu Tijanu Đuričić. Deblji kraj je izvukla Jelena Krunić, koja je završila s povredama glave, a u opštoj gunguli i haosu stres je doživeo i Tijanin pas Dona.

 Dona je zajedno s Tijanom poletela kada je nasilnik Kristijan podigao krevet i prevrnuo ga.

 - Ukoliko dođe do zlostavljanja i zanemarivanja životinja u „Farmi“, trebalo bi da reaguju nadležni organi - policija i veterinarska inspekcija. Samim tim što je pas u takvim uslovima, može se nazvati zlostavljanjem životinja - poručuje Elvir Burazerović iz organizacije za zaštitu životinja „Orka“.

 S druge strane, Tijana je Kristijanu u vreme njihovog druženja poklonila Doninu sestru iz istog legla Gretu. To je za „Blic“ rekla Tijanina majka Zagorka, koja bi najviše volela da njena ćerka izađe iz rijalitija.

 - Ne smem ni da pomislim šta će se desiti ako se ponovi to što se desilo. Vidim da se Kristijana tamo svi plaše sem nje. Tijana njega nije provocirala nijednom, a on nju proziva da je prostitutka. Odgovorno tvrdim da moju ćerku nikada niko nije hapsio zbog prostitucije. Mogla je i ona njega da pita sa koliko je dečaka bio dok je ležao u zatvoru 22 godine - besna je Zagorka, majka Tijane Đuričić.

 

TIjana VS. Kristijan: Pljuvanje i napad
 

TIjanina Dona je sestra Kristijanovog psa Grete

Ulazak Tijane Đuričić na imanje u Lisoviću najmanje je prijao Kristijanu Goluboviću, a netrpeljivost je kulminirala pre dva dana, kada je on fizički nasrnuo na „kraljicu silikona“. Povod za sukob bila je kritika koju je Tijana uputila Kristijanu na račun njegove nelojalnosti prema supruzi.
- Kada si u stanju da mi pokažeš pornić sa svojom suprugom, gde se vidi kako je je***, šta dalje da ti kažem. A ti mene nazivaš silikonušom? Gore je to što si ti uradio - rekla je Tijana Kristijanu. Odmah potom, Golubović je prišao Đurićićevoj i prevrnuo krevet na kom je ležala, a zatim je i pljunuo. Međutim, ni Tijana njemu nije ostala dužna, pa ga je gađala prvim predmetom koji je našla.

 

Zorica Krunić: Izbacite kriminalca iz „Farme“

 


 

Zorica, majka Jelene Krunić, učesnice koja je izvukla najdeblji kraj u fizičkom obračunu u „Farmi“, rekla je za „Blic“ da je šokirana time što produkcija nije izbacila Kristijana Golubovića iz šoua.
- Nedopustivo je to što su uopšte uveli kriminalca koji je proveo 22 godine u zatvoru da se pred kamerama pere. Jasno je da je on favorit i ne bi me začudilo da pobedi. Volela bih da moja Jelena dođe kući jer tamo nije bezbedna. Dok sam gledala kako se drži za glavu, potresla sam se jako. Odbila je i lekarsku pomoć kako bi ga sačuvala od diskvalifikacije. Voli ga kao druga i staje u njegovu odbranu, što on ne čini prema drugim ženama. Samo svoju ženu brani - kaže Zorica Krunić.

 

Kristijan je slabić, agresivan samo prema ženama 
 

- Kristijan ispoljava agresiju prema ženama jer mu se one najviše suprotstavljaju. Kada bi mu uveli nekog pravog kriminalca, situacija bi se promenila. Njemu se žene suprotstavljaju, ali iz straha mu se i priklanjaju - kaže profesor doktor Milan Milić.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u