Showbiz

Evo šta je Sanja Marinković rekla o ukidanju emisije na "Pinku"!

Objavljeno: 26.01.2015 | 15:00Izvor: Telegraf.rs

- Ugovor za emisiju je istekao, a zašto nije obnovljen, najbolje da pitate produkciju, budući da sam ja prezenter i TV voditelj - kaže Sanja za Telegraf

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je televizija “Pink” ukinula emisiju Sanje Marinković. Svi su na prvi momenat pomislili da se radi o “Magazinu IN“, ali o tome nema govora.

Naime, kako saznajemo, reč je o Emotionovoj emisiji “Bračni sudija”, čiji je Sanja bila prezenter, odnosno voditelj.

Naime, ugovor “Pinka” i Emotiona koji je istekao još tokom decembra nije obnovljen, iako je emisija imala veliku gledanost. Poslednja epizoda će biti prikazana u sredu.

Kontaktirali smo Sanju da čujemo komentar.

– Svi u prvi mah pomisle da se radi o “Magazinu”. Ugovor za “Bračnog sudiju” je istekao, a zašto nije obnovljen, najbolje da pitate produkciju, budući da sam ja prezenter i TV voditelj. Emisija je bila veoma gledana i odslužila je svoj rok, budući da je trajala nekoliko godina. “Magazin” nastavlja emotovanje u punom sjaju i nema govora o ukidanju. Uveliko snimamo novu sezonu – kaže za Telegraf voditeljka.

Foto: Promo TV Pink

Foto: Promo TV Pink

Kako saznajemo, Emotion uveliko priprema nove projekte, a jedan od njih će voditi Marinkovićeva. Pitali smo je da li se raduje mogućim poslovnim angažmanima.

– Uvek se radujem svakom novom projektu – bilo je sve što je Sanja rekla na tu temu.

Iz “Pinka” poručuju:

– Sanja Marinković ostaje zaštitno lice TV Pink, jer iza sebe ima izvanredne rezultate. Emisija ”Magazin In” ostaje u redovnom terminu, koji godinama drži najgledanijim. Emisija “Bračni sudija” završava svoj ciklus, jer je istekao Ugovor za tu emisiju sa produkcijskom kućom “Emotion” koja je proizvođač emisije. Da li će se emisija nastaviti tokom naredne sezone, rukovodstvo TV Pink će naknadno odlučiti. Poslednja epizoda u ovoj sezoni biće emitovana u sredu 04.februara.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u