Showbiz

DRASTIČNE MERE: Aleksandra i Dalila besnele zbog honorara u Parovima

Objavljeno: 29.05.2017 | 09:19Izvor: Kurir

Vidim da se mnogi ovde nisu potresli zbog kazne. Pa naravno kad znaju da nemaju šanse da pobede, rekla je Dalila

 

Vidim da se mnogi ovde nisu potresli zbog kazne. Pa naravno kad znaju da nemaju šanse da pobede, rekla je Dalila

Učesnici rijalitija „Parovi“ u petak uveče su doživeli šok kada im je saopšteno da je glavna nagrada smanjena za 20.000 evra!

Zbog nepoštovanja produkcije i uništavanja imovine u vili, čelnici televizije odlučili su da nagrada bude spuštena sa 80.000 na 60.000 evra. Dok su neki ukućani tu vest primili bez problema, Aleksandru Subotić i Dalilu Mujić ove sankcije su i te kako pogodile. Najpre je učesnica iz Tuzle ustala i negodovala.
- Vidim da se mnogi ovde nisu potresli zbog kazne. Pa naravno kad znaju da nemaju šanse da pobede. Mene je pogodilo jer želim prvo mesto. Ovde sam došla da zaradim, a kad pogledam koliko ste me puta kažnjavali i skidali mi od honorara, ostaću bez ičega! Nisam ja kriva što je neko lomio nameštaj, kaznite njega. Najbolje je da se pokupimo Aleksandra, David, Dejan i ja, pa da vidimo ko će da vam pravi šou! - besno je rekla Dalila, a odmah zatim je ustala i Aleksandra i podržala cimerku.

- Slažem se s Dalilom! Ja pretendujem na pobedu, zato sam i ušla ovde. Vi se svi pravite da vam nije stalo za tih 20.000, a plačete u kupatilu kada vas kazne za 50-100 evra!

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u