Showbiz

DONA ARES HRABRO IZDRŽALA 7 HEMOTERAPIJU: Ostalo mi je još 7-8 trepavica, ali idemo dalje

Objavljeno: 28.02.2015 | 09:46Izvor: Kurir

Ima još meseci da se izdrži, ali nadam se ne previše, napisala je pevačica na Fejsbuku

Bosanska pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, hrabro se bori sa strašnom bolešću. Pevačica od kada je saznala da ima kancer redovno objavljuje na društvenoj mreži Fejsbuk kako se bori sa bolešću kako bi dala i drugima primer da nikada ne treba odustati. Donna je završila sedmu hemoterapiju i očekuju je još dve, a posle toga je čeka i operacija.

"Završeno sedma hemoterapija. Sad ide ona Halidova "Ne zovi me, ne traži me, uzela si sve" jedno sedam dana... a onda počinju i moje velike pripreme za koncert. Od laganog treninga, pa dalje i hvala na podršci svih ovih godina, a naročito svih ovih bolnih meseci. Naravno, ima još meseci da se izdrži, ali nadam se ne previše", napisala je pevačica na Fejsbuku.

Donni veliku podršku daju kolege širom regiona, a pevačica se sprema za velikihumanitarni koncert u Zetri16. aprila.

"Tu će biti i neki mali film i poruke, uglavnom o borbi protiv raka i prihodi će ići za fondaciju Donna Ares", nastavlja je Donna.

U post skriptumu dodala je: "Ostalo mi je još ukupno 7-8 trepavica. A dok traju hemoterapije dobro ću se odmoriti od feniranja, a onda kad krene kosica dobro ću paziti šta ću s njom raditi. Volim vas sve i jedva čekam da se ponovo vidimo u velikom broju. Ova muzička manifestacija za koju se uveliko pripremamo po svemu neće biti samo običan koncert. Uz vrhunsku muzičku ekipu, opremu i program. Jedva čekam. Održala sam u karijeri preko 500 nastupa i koncerata, ali još nisam probala koncert neposredno posle hemoterapije tako da ću ovom energijom koja će sigurno tek kulminirati ubiti ili ja njega ili on mene. Al pre da ćemo mi njega".

Donna je osnovala i fondaciju koja skuplja sredstava za pomoć osobama obolelim od raka i drugih malignih oboljenja.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u