Showbiz

DOMAĆIN: Cecin sin presekao slavski kolač

Objavljeno: 20.12.2014 | 11:28Izvor: Telegraf.rs

Poput pravog domaćina, Veljko je bio zadužen da dočeka goste, što je njegovoj mami i te kako prijalo - rekao je izvor porodici Ražnatović

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je slavu Sveti Nikola u svojoj kući u krugu porodice i prijatelja. Kako navodi dnevni list “Alo!”, slavlje se pripremalo već od ranih jutarnjih časova.

Radnici su spremali salu za proslavu, donosila se hrana. Već oko 14 časova u kući Cece Ražnatović došao je sveštenik, koji je osveštao kolač i očitao molitvu, a Veljko je presekao slavski kolač. Pevačica je bila jako ponosna na svog naslednika koji je, kao i prošle godine, dočekivao goste.

- Ovog puta porodičnom ručku prisustvovali su samo najuži članovi porodice, dok su na večeru došli mnogobrojni Cecini prijatelji i kolege. Poput pravog domaćina, Veljko je bio zadužen da dočeka goste, što je njegovoj mami i te kako prijalo – rekao je izvor porodici Ražnatović, i nastavio:

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

- Na slavlju je bilo lepo kao i uvek, veselo, a došlo je i Anastasijino i Veljkovo društvo, koje je dodatno podiglo atmosferu. Pričali su, šalili se, a kao i svih predhodnih godina, uz muziku, piće i iće ostalo se do ranih jutarnjih časova. Kao i uvek kada su svečanosti u pitanju, Ceca i njena porodica bili su elegantno obučeni – zaključio je.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u