Showbiz

DEJAN MATIĆ: Nikada ŽENI ne bih oprostio PREVARU!

Objavljeno: 28.04.2017 | 09:31Izvor: Kurir

Prošlo je dve godine od izlaska poslednjeg cd-a Dejana Matića. Za to vreme, Dejan se svaki vikend družio sa publikom i konačno, na insistiranje mnogih, rešio da je pravo vreme za novi cd.

"Ja nisam neko ko snima pesme na svaka tri meseca, a i iskreno, nisam ti ja za te singlove. Ja volim da uradim ceo cd i toga se držim od početka karijere. Tako ću i ovaj put publiku obradovati sa celim cd-om", rekao nam je Dejan.

Naša ekipa je juče bila na snimanju spota, za jednu od novih pesama koja nosi naziv „Tvoja nevera“, pa nismo mogli a da ne pitamo Dejana da li bi nekada u životu oprostio prevaru:

"Razmišljao sam nekoliko puta o tome i svaki put sam došao do saznanja da ja nisam osoba koja bi mogla preći preko neere. Jednostavno, po mom mišljenju ako već dođe do toga da neko prevari, da li u vezi ili braku, to znači da nešto nefunkcioniše kako treba u tom odnosu i gledano sa te strane, zašto onda prelaziti preko prevare, ako već nije nešto kako treba i ako će, sasvim sigurno, do prevare ponovo doći" priznaje Matić. Pesmu potpisuje Divna Milovanović, koja je radila i muziku i tekst, dok je spot radila ekipa Marka Arsića u jednoj kafani u Beogradu.

Foto: PromoFoto: Promo

Ovom pesmom Dejan će krenuti promociju novog cd-a, pa nas je zanimalo da li on tipuje da će ta pesma biti najveći hit na novom cd-u, kada je odlučio sa njom krenuti promociju?

"Moram da priznam da je ovo prvi put, od kako snimam, da sam imao problem odlučiti sa kojom pesnom krenuti promociju novog cd-a, jer su po meni sve podjednako dobre i kvalitetne. Međutim, izbor je ipak pao na pesmu „Tvoja nevera“. To je pesma koju je radila Divna Milovanović sa kojom sam sarađivao prvi put na prošlom cd-u. Ona je pisala pesmu „Ona je moja“, koja je postala veliki hit, a kako sam ja neko ko ne menja ekipu koja pobeđuje, odlučio sam da i ovaj put krenem sa njenom pesmom", priznaje Matić. Da li će se Dejanu posrećiti i sa ovom pesmom, kao sa onom „Ona je moja“, oni koji su čuli novu pesmu, tvrde da hoće.

Mi ćemo ipak još malo pričekati do premijere spota, a do tada Vam otkrivamo kako je bilo na snimanju istog!

Foto: PromoFoto: Promo


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u