Showbiz

DANAS OPERACIJA: Brena plakala od bolova, Boba i sinovi je tešili

Objavljeno: 26.07.2014 | 12:28Izvor: Kurir

Lekari u bolnici u Lovranu u poslednjem času odložili su hirurški zahvat jer pevačica ima problem sa trombozom ruke

Lepoj Breni preseo je godišnji odmor u Hrvatskoj. Pevačica je tokom jučerašnjeg dana hitno prebačena na odeljenje za ortopediju bolnice u Lovranu kod Opatije zbog preloma zgloba na desnoj i lakta na levoj ruci.

Pevačica je pala na terasi hotela u Novom Vinodolskom, gde već godinama provodi godišnji odmor, kad se spremala da krene sa doručka na put za Makarsku. Međutim, kako je najpoznatija balkanska muzička zvezda ranije imala trombozu, tim lekara je odlučio da sačeka jutro kako bi eventualno dobri rezultati krvi omogućili hiruršku intervenciju.

Očevici tvrde da je Brena plakala od bolova, ali da je uz nju sve vreme bio suprug Slobodan Živojinović, koji je pozvao lekare hotela i zajedno s njom i Hitnom pomoći otišao u bolnicu.

- Nemojte ništa da me pitate. Brena se dobro oseća. Zasad ne znamo kad ćemo se vratiti u Srbiju. Krenuli smo na doručak i ona je pala. Hitna pomoć ju je prevezla, nakon čega je zbrinuta. Nije imala saobraćajnu nesreću, kako su neki mediji preneli, već je samo pala. Telefon nam zvoni ceo dan i svi brinu - rekao je Boba za Kurir.

Da se pevačica dobro oseća, potvrdio je njen najmlađi sin Viktor Živojinović, koji je okačio Breninu fotografiju iz bolničkog kreveta na Fejsbuk.

- Pozdrav svima. Sve je OK - napisao je Viktor uz osmeh.

Kako nam je potvrdila Brenina portparolka Ivana Ðorđević, pevačica do daljeg neće nastupati, a morala je da otkaže rasprodate koncerte u Makarskoj i Bihaću koje je trebalo da održi narednih dana.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u