Showbiz

Da li znate ko je najplaćeniji glumac Holivuda?

Objavljeno: 22.07.2014 | 11:34Izvor: Telegraf.rs

Robert Dauni Džunior je drugu godinu za redom najplaćeniji glumac sa zaradom od 75 miliona dolara prema Forbsovoj listi, a za njim slede Bredli Kuper, Leonardo Di Kaprio i Kris Hemsvort

Zvezda filmova “Iron Man” i “Osvetnici” Robert Dauni Džunior je drugu godinu za redom najplaćeniji glumac Holivuda sa zaradom od 75 miliona dolara prema Forbsovoj listi, prenosi Rojters.

Ova 49-godišnja zvezda je najveću zaradu ostvarila od juna 2013. do juna 2014. godine od ostvarenja “Iron Man 3″ koji je na blagajnama zaradio 1,2 milijarde dolara što je Daunija izbacilo na prvo mesto. Sledi Bredli Kuper sa sa 46 miliona dolara.

Zvezda filma “Vuk sa Vol strita” Leonardo Di Kaprio takođe je imao unosnu godinu sa dva hit filma i time je došao na četvrto mesto sa 39 miliona dolara zarade, dok je australijski glumac Kris Hemsvort iza njega sa 37 miliona dolara.

Mark Valberg koji je prošle godine bio na četvrtom mestu, a zahvaljujući komediji “Ted” sada se nalazi u prvih deset najplaćenihih glumaca, zajedno sa Vilom Smitom. Oni su zaradili po 32 miliona dolara.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u