Showbiz

ČVRSTA RUKA! On sada zavodi red na FARMI: DA LI GA PREPOZNAJETE? (FOTO)

Objavljeno: 28.04.2016 | 23:17Izvor: medio.rs

Pevač koji je široj javnosti postao poznat po učešću u najgledanijem rijalitiju na Balkanu, nekada je izgledao potpuno drugačije nego sada.

Peta sezona Farme bila je prilika da se sa likom i delom Lepog Miće upoznaju i oni koji do tada nisu slušali njegovu muziku. Mića je sa Farme 5 diskvalifikovan, a ostao je upamćen po žestokim svađama sa Zoricom Marković i Jelenom Golubović.

LEPI MIĆA

Pevač je svoju drugu šansu dobio u aktuelnoj sezoni najgledanijeg rijalitija na Balkanu, gde ga je milionski auditorijum odlično upoznao. Miroslav Pržulj je poznat kao čovek koji nema dlake na jeziku, a pevač u prvi plan neretko ističe i svoj fizički izgled, za koji smatra da je idealan.

Lepi Mića

Međutim, na fotografijama iz njegovih muzičkih spotova i TV pojavljivanja od pre dvadesetak godina, malo ko će na prvi pogled razaznati da je o kontroverznom farmeru reč.

Pržulj je nekada imao drugačiju frizuru – kosu braon boje koja je duža od ove prosede, kakva mu je danas, a ten mu je bio mnogo lepši nego danas. Bore su, ipak, neizbežne, pa verujemo da ih Mića dvadeset godina kasnije ponosno nosi.

lepi mića

Takođe, Lepi Mića je za TV gostovanja uglavnom birao svečanu garderobu, dok je za potrebe snimanja svojih spotova oblačio vojničke uniforme, po kojima je postao prepoznatljiv.

Pogledajte fotografije, pa sami zaključite da li su godine Pržulju išle u prilog, ili su pak ostavile traga kada je njegov fizički izgled u pitanju.

FotorCreated

Autor: D. Tanasijević

  • PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u