Showbiz

ČUKANJE POSLE PROVODA: Sin GOCE BOŽINOVSKE opet imao SAOBRAĆAJKU! Završio s kragnom!

Objavljeno: 29.03.2017 | 17:51Izvor: Kurir

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske i pokojnog vođe surčinskog klana Zorana Šijana, ponovo je imao saobraćajnu nesreću.

Šijan je završio sa medicinskom kragnom oko vrata nakon još jednog udesa koji se odigrao sinoć, dok se vraćao iz noćnog provoda.

Ovo je otkrila njegova sestra Zorana, koja je na Instagramu objavila prepisku sa Mirkom. On joj je, naime, poslao fotografiju na kojoj pozira sa prijateljem, a obojica oko vrata imaju "kragne", te joj poručio da su dobro i da su "imali čukanje".

Pre godinu dana Šijan i njegova majka nalazili su se automobilu kojim su se sudarili sa vozilom SAJ-a na Novom Beogradu. Goca je tada policiji rekla da je ona bila za volanom, ali se sumnjalo da je automobilom zapravo upravljao Šijan, kojem je ranije oduzeta dozvola zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Za Šijanom je krajem prošle godine raspisana i poternica jer se nije pojavljivao na suđenjima za vožnju u pijanom stanju, a treba da odgovara i za još tri prekršaja u saobraćaju. Pored toga, 21. novembra prošle godine priveden je po poternici osnovnog suda u Raški, pošto se nije pojavljivao na suđenjima povodom optužbi da je na Kopaoniku nožem povredio mladića. Policija ga je uhapsila u kući za vreme slave, odakle je odvezen u Rašku.

Alo/Tozev


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u