Showbiz

CUCA NAPADNUTA: Plavokosa žena je udarila i pljunula!

Objavljeno: 29.11.2014 | 10:12Izvor: Telegraf.rs

- Razmišljala je da li slučaj da prijavi policiji. Ivona ne zna da li to ima direktne veze sa pričama koje su objavljivane u novinama, ili je prosto slika koja se stvorila o njoj u javnosti podstakla ženu da tako reaguje - kaže izvor

Ivonu Negovanović Cucu je pre dva dana u ulici u kojoj živi fizički napala plavokosa žena koja joj je prišla s leđa, udarila je i pljunula. Posle svega toga nazvala ju je “rasturačicom brakova”.

- Cuca je baš pod stresom zbog ovoga. Prvo je dobijala pretnje da skine Šabanovo ime sa prsta i da će joj ga, ako to ne uradi, odseći, a sada je ovo prevršilo svaku meru. Razmišljala je da li slučaj da prijavi policiji. Ivona ne zna da li to ima direktne veze sa pričama koje su objavljivane u novinama, ili je prosto slika koja se stvorila o njoj u javnosti podstakla ženu da tako reaguje – priča izvor za “Alo”.

Jao, stvarno ne bih volela da pišete o tome. Nažalost, u poslednje vreme mi se dešavaju i neke ne baš lepe stvari, ali će i to proći. Volela bih da se ljudi malo fokusiraju na mene kao izvođača – kaže pevačica.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u