Showbiz

Ćertić odlepio za Rozgom, a ona ga iskulirala!

Objavljeno: 24.07.2014 | 13:27Izvor: Kurir

Neće ga u ljubavi

Iako je Uroš Ćertić zbog njenog nastupa u „Bašti kod Juge“ doputovao u Beograd iz Kanade, hrvatska pevačica Jelena Rozga jedva ga je pozdravila.

Kaskader je strpljivo čekao desetak minuta u redu samo da pruži ruku Rozgi, koja je ostala hladna na njegov osmeh. Posle insistiranja okupljenih foto-reportera vratila se iz garderobe da se slika s bivšim dečkom Ivane Stamenković Sindi.

- Imam ja svog frajera. Uroš je samo moj fan. Drago mi je što je došao na moj koncert, nismo se videli od snimanja spota - kratko je rekla Rozga za Kurir.

Bivši učesnik „Velikog brata“ nije bio previše raspoložen da priča o Jeleni kad smo konstatovali da je posle veze sa Sanjom Dimitrijević i Ivanom Stamenković Sindi opet zagrejan za pevačicu.

- Nisam slab na pevačice. Volim kad devojka zna da peva. Šta bih dao da i ja znam da pevam - rekao je Uroš, koji je dodao da su mu omiljene Rozgine pesme „Cirkus“ i „Nirvana“.

Rozgu i Ćertića spojio je Dejan Milićević krajem prošle godine zbog snimanja spota za pesmu „Cirkus“.

Inače, Urošu u ljubavi ne cvetaju ruže, ali mu posao ide od ruke. Nedavno je završio snimanje filma „Vendeta“ sa Dinom Kejnom, bivšim junakom serije o Supermenu.

- Čekam veliki posao sa Stivenom Sigalom u Rumuniji u septembru i možda jedan američki film koji će se snimati u Mađarskoj. Danas sam imao kasting - kaže Ćertić.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u