Showbiz

ČEDA ČVORAK UDARIO PO GRANDU: Oni su devalvirali pojam MUZIČKA ZVEZDA!

Objavljeno: 27.07.2016 | 10:52Izvor: Kurir

Muzičar Čedomir Rajačić poznatiji kao Čeda Čvorak, frontmen grupe "Luna", oglasio se na društvenim mrežama zbog situacije u muzičkoj industriji.

Prenosimo njegov status u celosti: "Razmišljam nešto o pop muzici kod nas (pop to znači prava "zabavna" muzika).

Do kakvog dna je cela scena došla. Kako se to zaista desilo? A znam da većina nas želi da veruje da smo kao nešto gadno pojeli pa će proći posle čaja ili da je ovo neki ružan san koji će buđenjem nestati... a neće.

Svi kriterijumi su pali i padaju, osrednji i oni lošiji su na našoj folk sceni dominantni,mediji takodje nemaju kriterijum,a o poštovanju rada,uspeha,trajanja... ni P.

Takmičenja, takmičenja, takmičenja...sve TV stanice imaju svoje "zvezde" a one Grandove su učinile i čine tešku štetu kako pojmu tako još više smislu značenja muzička zvezda. Devalvacija do koske. Ni muzika se više ne sluša na bilo kakvom solidnom sound sistemu, komp zvučnici i sa fona na jako jeftinim slušalicama. Pa eto neki vole 90 e, a neki rock iz 70-ih i 80-ih. Ne čudi, jer novog nema i neće ni biti. Eto ovo je umesto CD kompilacije HITOVI LETA 2016", napisao je Čeda Čvorak.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u