Showbiz

Ceca zapevala na svadbi Jovane i Željka

Objavljeno: 16.09.2014 | 00:24Izvor: Blic

Jovana (33) i Željko Joksimović (42) u braku su već skoro dve godine, ali su odlučili da bračne zavete ponove i juče u crkvi Svetog Aleksandra Nevskog u Beogradu.

Posle venčanja na Maldivima i u opštini, par i pred oltarom
Porodica: Željko i Jovana nisu se odvajali od četvoromesečnog Koste

Voditeljka koja nije skidala osmeh s lica je blistala u dugoj beloj venčanici s velom, koju je za nju kreirao Darko Kostić.

Najvažniji gost bio je njihov četvoromesečni sin Kosta, kojeg je u crkvu uneo Željko, a u Jovaninom naručju se našao čim se ceremonija završila. To je ujedno i prvi put da su Joksimovići pokazali svog sina novinarima.

Jovanin kum Srđan Predojević časti trubače

Pred crkvu su prvo stigli kumovi, Srđan Predojević i Bane Obradović sa suprugama, ali i familije mladenaca. - Sećam se svoje svadbe i tog nestvarnog osećaja. Željko nema tremu i mislim da jedva čeka da venčanje počne - rekao nam je Saša, rođeni brat popularnog muzičara.

Kolege: Jelena Tomašević s mužem Ivanom u društvu Emine Jahović
Pesma: Ceca pevala za mladence

Nakon ceremonije, mladenci su izašli iz crkve na sporedni izlaz i otišli u restoran gde su ih na veselju već čekali svatovi.

Ćerka: Mina Joksimović
Političar: Čeda Jovanović sa suprugom

- Mislim da su Jovana i Željko organizovali ovo da se dobro provedu sa svojim prijateljima. Tek ću im poželeti sve najbolje, a što i da ne zapevam - rekla je Ceca za „Blic“ pred ulazak u restoran, gde su se još s mladencima provodili i Lepa Brena, Jelena Tomašević sa Ivanom Bosiljčićem, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Čedomir Jovanović, Branka Nevistić sa suprugom, Dragan Bejlogrlić...

Svatovi: Dragan Bjelogrlić
Biznismen: Vlasnik „Nibens grupe“ Milo Đurašković

Željkova ćerka iz prvog braka Mina, koja nije bila u crkvi, došla je na proslavu. Na raskošnoj žurki, kako saznajemo, služili su se specijaliti internacionalnih kuhinja, muzika je bila prilagođena svačijem ukusu, od džeza do „Oj, berem grožđe, biram tamjaniku“.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u