Showbiz

Ceca donira honorar za dečju bolnicu u Zaječaru

Objavljeno: 27.02.2015 | 11:03Izvor: Kurir

Pevačica će novac od koncerta koji će održati 7. marta na Trgu oslobođenja uplatiti klinici na kojoj se leče najmlađi

Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da honorar koji će dobiti za koncert u Zaječaru 7. marta uplati dečjoj bolnici u tom gradu.

Najveća balkanska zvezda pevaće na Trgu oslobođenja povodom Dana žena, što je poklon grada svim damama iz Timočke Krajine.

Osetljiva na mališane

- Ceca je posebno osetljiva kada su deca u pitanju i zato je rešila da sav prihod od predstojećeg koncerta uplati dečjoj bolnici u Zaječaru. Ona je upoznata s problemima ovog zdravstvenog centra i zato je odlučila da da svoj doprinos kako bi se oni što pre rešili - kaže naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo Ražnatovićevu, koja je saslušala naše pitanje, ali je poručila da je na sastanku i da nije u prilici da razgovara.

Inače, ovo nije prvi put da najveća balkanska zvezda pokaže svoju humanost. Podsetimo, u jeku majskih poplava koje su zadesile našu zemlju Ceca je na račun Vlade Srbije namenjen za ugrožene uplatila dva miliona dinara. 

Često pomaže

Sa 2.000 evra pevačica je pomogla devetogodišnjoj devojčici Anđeli Janković, kojoj su lekari u Turskoj operisali tumor na mozgu. Folk zvezda se prošlog leta uključila u globalnu humanitarnu akciju za pomoć obolelima od teške bolesti ALS, ali na svoj način - uplativši 1.000 evra, a da se nije polila vodom.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u