Showbiz

ČABARKAPA SE UKLJUČIO U PAROVE Kristijan je STARLETAN, živi u tuđem stanu, slika se pored tuđih kola

Objavljeno: 19.01.2017 | 22:54Izvor: Kurir

Direktno iz beogradskog Okružnog zatvora, Aleksandar Čabarkapa uključio se u vilu Parova kako bi odgovario na prozivke Kristijana Golubovića, ali i Karađorđa Subotića, Ljube Pantović.

Aleksandar Čabarkapa je ispričato detalje o svojoj vezi sa Aleksandrom, da li je istina da je bio sa Ljubom Pantović, zbog čega je u sukobu sa Karađorđem Subotićem i šta poručuje učesnicima “Parova”.

Voditeljka Jovana je učesnicima najavila da će se u vilu uključiti tajanstvena ličnost, a niko nije mogao da pogodi o kome je reč. Parovi su prvo nagađali godište tajntvenog, a voditeljka je rekla da tajanstveni ima pravo da nominuje takmičare. Tajanstveni je nominovao Aleksandru, jer smatra da ona ne donosi gledanost.

"Jedva čekam da tajanstveni uđe u rijaliti, mislim da je muško i da me pali", rekla je Aleksandra ne znajući da priča o Čabarkapi. Nakon nominacija voditeljka Jovana je otkrila da je tajanstveni Aleksandar Čabarkapa.

On se zahvalio produkciji Hepi televizije na mogućnosti da ispriča celu istinu. Nije birao reči kada je pričao o Kristijanu Goluboviću koji je nedavno isrpozivao Čabarkapu.

"On je video i zaključio ono što ne bi ni najveći vidovnjak. Demantujem lažne navode lažngo kriminalca Kristijana Golubovića. Svi znaju ko je on, menjao je svoje ime. Želeo je da vi žive po nejgovim pravilima, on je prvi srpski starletan a ne ispunjava ni te kriterijume jer je debeo. Iscenirao je lažne događaje, toliko se uživeo da je umislio da je isitna. Sve svoje epitete kači meni. On će u budićnosti živeti u rijaliti programu sve što je stekao stane u dve trobe. Živi po tuđim kućama i stanovima "


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u