Showbiz

BOJANA JE NOVA KONČITA: Englezi oduševljeni srpskom pevačicom!

Objavljeno: 22.05.2015 | 01:05Izvor: medio.rs

- Obe su došle ne kao favoriti, već kao zvezde u razvoju koje hoće da iznenade - napisao je britanski list

Britanski list “Independent” uporedio je Bojanu Stamenov, srpsku predstavnicu na Evrosongu u Beču, sa prošlogodišnjom pobednicom Končitom Vurst. 

Bojana, uoči polufinala, nije bila među favoritima, međutim, posle nastupa u utorak, dobila je mnogobrojne pohvale i popela se među prvih 10 na listi. Britanski list “Independent” je pohvalio našu pevačicu i uporedio je sa prošlogodišnjom pobednicom, predstavnicom Austrije, Končitom Vurst.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

BOJANA U VRHU EVROSONGA! Tako kažu Jutjub pregledi (VIDEO)

– Bojana Stamenov možda nije graciozna i definitivno nema bradu, ali, srpska predstavnica na Evrosongu 2015. mogla bi da bude nova Končita Vurst. Njima dvema je isti tekstopisac napisao pesmu. Obe su došle ne kao favoriti, već kao zvezde u razvoju koje hoće da iznenade ove koji su puni samopouzdanja i sigurni da će pobediti - napisao je britanski list.

Foto: Tanjug/AP/Ronald Zak

Foto: Tanjug/AP/Ronald Zak

“Independent” je ovako opisao nastup naše pevačice:

– Kada je Bojana kročila na binu, svi su pričali o nastupima Rusije, Estonije i Moldavije. Počela je da peva strofu  “In a shadowy world lived a dazzling girl” (“U mračnom svetu živela je blistava devojka”) obučena kao Diznijeva princeza sa ponašanjem poput Ejmi Vajnhaus, činilo se kao da srpska predstavnica počinje sa uobičajnom baladom.

Englezi, međutim, ovako nastavljaju:

- Stamenov je onda zaurlala do kraja pesme. Publika u Beču je oduševljano podigla zastave uvis, a žiri je odmah istakao da Srbija može da planira evrovizijsku subotu - napisao je list Independent.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u