Showbiz

BANE 187: Na farmi ću biti vredan radnik!

Objavljeno: 14.02.2016 | 10:43Izvor: Alo!

Bane Kovačević, poznatiji kao Bane 187, jedan je od 24 takmičara u najnovijoj sezoni rijalitija „Farma“. Bane se raduje ulasku na imanje u Lisoviću i ističe da mu nijedan posao neće teško pasti.

- Ja inače živim u kući, imam i dosta životinja, tako da mi posao oko njih neće predstavljati nikakvu muku, naprotiv. Trudiću se da vredno radim sve poslove i pomognem kolektivu da živimo tamo u što boljim uslovima - govori Bane i objašnjava razlog svog ulaska.

- Mene su zvali dva dana pred ulazak, ne znam gde ću pre u kolikom sam haosu. Treba se psihički pripremiti za to da si 24 sata pod budnim okom kamere, a naravno, treba i da spakujem stvari, ali pristao sam jer će mi to doneti još veću popularnost i zbog novca - iskren je Bane.

- Svi koji kažu da su ušli zbog druženja lažu, jer niko nije gadljiv na novac. Honorar koji sam dobio je otprilike suma koju zarađujem mesečno od nastupa, tako da mi je isto, a pošto sam izbacio novi album i spot, niko neće moći da mi kaže da sam došao da povratim slavu ili nešto slično - rekao je Bane i otkrio kako će potrošiti glavnu nagradu, ukoliko je osvoji.

- Idem na pobedu, zašto da ne. Volim da budem najbolji, takmičarski duh je zdrav, a ako pobedim, kupiću neku nekretninu za suprugu, ćerkicu i mene - završava reper.

Nikada neću prevariti ženu!

Na imanju u Lisoviću i u sedmoj sezoni biće atraktivnih devojaka, a Bane Kovačević kaže da ni zbog kakve devojke ne bi prevario svoju suprugu.

- Ribe u rijalitiju me uopšte ne zanimaju. Ja nisam varao ni kada sam mogao da radim šta hoću i da budem sa kojom god poželim, tako da nikada neću prevariti svoju ženu - tvrdi Bane, koji smatra da su starlete prosperirale u rijalitiju. - Njima svaka čast, one su na osnovu svog izgleda i medija stavile šuške u džep. Ne ulazim u to kakve su, jer nijednu ne poznajem lično, ali uspele su da iskoriste pažnju medija u tom svom zanimanju i skidam im kapu zbog toga - zaključio je Kovačević.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u