Showbiz

ATINA FERARI TVRDI DA JE BILA SA POLA ESTRADE: Pogledajte ko je sve na njenom spisku!

Objavljeno: 27.04.2015 | 11:37Izvor: Telegraf.rs

Plavokosa plesačica otkrila je imena pevača sa kojima je navodno bila u šemi

Plasačica Atina Ferari otkrila je sa kojim je sve pevačima bila intimna. Učesnica rijalitija “Parovi” ne stidi se da prizna ko je sve sa estradnog neba navodno njen bivši ljubavnik.

E, sad, da li je ovo istina ili samo pokušaj da se privuče pažnja, procenite sami, a Atina je za većinu pevača sa kojima se slikala i zatim te fotografije objavila na svojoj Fejsbuk stranici, rekla da je bila u vezi sa njima.

Kako navodi plesačica, na njenom spisku su se između ostalih našli i Darko Lazić, Saša Kapor, Sloba Vasić, Miki Mećava, Nemanja Stevanović i Mile Kitić. Atina tvrdi da je ona i dalje u vezi sa Milanom Topalovićem Topalkom, koji ju je nedavno i posetio u rijalitiju.

Foto: Facebook/atinaplesacicaestradnamarkovic

Foto: Facebook/atinaplesacicaestradnamarkovic

- Ja sam još uvek s Topalkom u vezi, a pored njega bila sam s još nekoliko njih. Neki su polupoznati, neki su poznati, ali uglavnom sve moje fotografije koje ste videli a da sam na njima sa pevačima, s njima sam i bila – izjavila je Atina Ferari za “Kurir”.

Foto: Facebook/atinaplesacicaestradnamarkovic

Foto: Facebook/atinaplesacicaestradnamarkovic

Da nije išla sa svima do kraja, priznala je plesačica i otkrila sa kim se samo mazila:

– S Darkom sam se ljubila i ‘vatala, ali nismo imali seks jer on nije moj tip. Ima tu još njih, ali neću sve da vam otkrijem, pričaćemo drugi put malo više.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u