Showbiz

ANA SOFRENOVIĆ NAKON POTRESNOG STATUSA: Nisam dobro, stres i pritisak čine svoje!

Objavljeno: 28.04.2017 | 13:20Izvor: Blic

Glumica koja je nedavno govorila kako se izborila sa depresijom koja ju je mučila dugi niz godina naišla je na nove poteškoće, o čemu je pisala na Fejsbuku. Sada se, kaže, kaje što je napisala kako se oseća, ali i otkriva deo svojih problema.

Ana Sofrenović je na Fejsbuk profil objavila status koji je mnoge uznemirio, a uputila ga je ćerkama Ivi (19) i Leni (13). Iz teksta koji je brzo povukla sa Fejsbuka moglo se zaključiti da glumica ima veliki problem, da je pred iskušenjima, da je tužna, ali ipak odlučna da ide dalje... Pozvali smo je da bismo saznali zašto je napisala takav krajnje dramatičan status:

"Nisam dobro... To nije pitanje jedne osobe, ima i moje krivice i nepromišljenih poteza. Tu je i pritisak pod kojim mi je teže da se nosim. Ne upirem prst ni u koga posebno. To je i splet okolnosti, mnogo je široko. Mislim da će se napraviti još gora situacija. Sve je pomešano, ni tada nije depresija nastala sama od sebe. Teške su i posledice, svako se sa sobom nosi. Kada popusti pritisak, problem je manji, kada se pojača, gore je. Ne mogu da prežalim što sam taj status postavila, a sada nema nazad", kaže nam.

Na konstataciju da je nedavno izjavila da je uprkos problemima veliki oslonac ćerkama, kaže:

"Izgleda da više nisam. Trudila sam se da budem oslonac koliko god mi je situacija dozvoljavala, ali očigledno sada nisam. I ja pokušavam da shvatim šta se sada dešava. Ljudi nisu definisani da sve znaju. I ja prolazim kroz razne faze, ali moja namera je da se to reši. Ne kažem da biram najbolja sredstva, čak mislim da se pokopavam. Rastrzana sam na mnogo strana. Ja ne mislim da sam jedina i da je meni najteže. Ovo je samo komplikovana situacija koju pokušavam da rešim".

A u kakvom je sada zdravstvenom stanju, kaže:

Foto: FonetFoto: Fonet

"Koliko može da se bude zdrav u ovoj situaciji?! Stres čini svoje".

Podsetimo, Ana je na Fejsbuku pre dva dana napisala: "Drage moje ćerke, mama uskoro gubi sve. Bila je suviše nezavisna i svoja. Ili bezobrazna i nemoralna u zavisnosti koga pitate. Dobila je svoje šanse da se lepo ponaša, ali pošto nije pokazala dovoljan nivo kooperativnosti, mora biti postavljena tamo gde joj je mesto. Sve što sam htela je nešto bolje za vas i celu porodicu, i staru i novu, kao i za sve zemlje kojima pripadam. Ali znate koliko sam bangava i jesam uspela da zgazim mnogo prstiju u procesu, pokušavajući da učim u hodu i sazrim što pre da bih učinila najbolje što mogu. Sada je sve u rukama savršenih da odluče o nesavršenima", napisala je, a u komentaru objasnila: "Mnogo toga htela, mnogo toga započela. I mislila da će svi samo da poskoče od sreće nad mojim spiskom želja i da se postave tamo gde treba, ali naravno, život tako ne funkcioniše, a ni ljudi. Mnoge sebi drage sam povredila jer sam se osećala izdanom, ali često ne shvatajući da sam i ja njih ostavljala kad sam im bila potrebna, tako da nema ljutiš... Samo gledam kako da ovo rešim najbolje moguće... Hvala vam za podršci, znači mi puno, mada je ne zaslužujem uvek... guramo dalje...".


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u