Showbiz

ANA I RASTA SE RAZVODE ZBOG MLADE PEVAČICE! Vesna Rivas prorekla s kim će reper prevariti Nikolićevu!

Objavljeno: 25.08.2016 | 13:26Izvor: Telegraf.rs

- Rasta i njegova ljubavnica započeće viđanje van studija i biće brzo razotriveni jer će ih paparaci uslikati prilikom tajnog viđanja - rekla je Vesna Rivas

Nije nikakva tajna da Vesna Rivas voli da proriče sudbinu, a sada je gledala u tarot i zaključila da će Ana Nikolić i Rasta biti u braku manje od godinu dana, kao i da će reper prevariti Nikolićevu sa njenom mlađom koleginicom.

Vesnino proročanstvo se sigurno neće dopasti Ani i njenom suprugu, a učesnica “Parova” je detaljno opisala šta će se dešavati u narednim mesecima.

– Njih dvoje su se venčali iz ljubavi, ali hemija i zaljubljenost će odleteti kroz prozor kad u Rastin život uđe mlada pevačica. Oni će ugovoriti saradnju, a Rasta će se s njom zbližiti tokom rada u studiju. Takvu hemiju nisam videla odavno, to će biti nešto što će on moći da izbegne iako će u početku pokušati da se odupre osećanjima. Oni će razvlačiti rad na novoj pesmi da bi što više vremena provodili zajedno, a Ana neće slutiti šta se dešava dok ne bude videla medijske napise. Rasta i njegova ljubavnica započeće viđanje van studija i biće brzo razotriveni jer će ih paparaci uslikati prilikom tajnog viđanja, što će Ani slomiti srce. On će potpuno odlepiti za tom pevačicom, a ona će, uprkos tome što je oženjen, biti potpuno predana njemu, tako da će Ana ispasti iz igre. Sa druge strane, Ana je uspešna i jaka žena, koja neće preći preko prevare nikada, tako da će ona pokrenuti zahtev za razvod braka – izjavila je Vesna Rivas za srpski Telegraf.

Foto: TV Happy

Foto: TV Happy

Ona je takođe opisala kako izgleda ta fatalna devojka zbog koje će se Rasta i Ana navodno razvesti.

Printskrin: TV Pink

Printskrin: TV Pink

– Ta pevačica izgleda fenomenalno i muškarce neretko ostavlja bez daha. Ima tamnu kosu i prelepe oči, svetliju put, a jedan njen pogled biće fatalan za Stefana. Osim što je lepa, ta pevačica je zgodna i atraktivna, tako da Ani neće biti na udaru samo emocije, već i samopouzdanje – zaključila je Rivasova na kraju svog proročanstva.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u