Showbiz

Ana Bekuta: Nismo sujetni ljudi

Objavljeno: 25.07.2014 | 22:01Izvor: Blic

Iako je pevačica nedavno snimila pesmu o našoj najvećoj smotri trubača, organizatori je, bez obzira na najave, nisu pozvali da održi koncert.

Neće se popeti na binu, ali to ne znači da će je bilo šta sprečiti da svom voljenom zapeva na uvce. Ana i Milutin Mrkonjić kažu za ‚‚Blic“ da će privatno otići u Guču.

- Mi nismo sujetni ljudi. Naravno da ćemo Ana i ja otići u nekom momentu u Guču, ali još uvek ne znamo tačno kada, jer to zavisi od mojih obaveza u skupštini. Ana je snimila lepu pesmu i uopšte ceo album, i jako mi je žao što je neće otpevati tamo - kaže Milutin Mrkonjić, i dodaje da njegovu partnerku niko nije kontaktirao povodom nastupa na Saboru trubača.

 Ani je čini se u ovom trenutku važnije da se njena pesma sluša i da postane hit od toga da se pojavi na sceni u Dragačevu.

- Meni je najvažnije da sam snimila divnu pesmu posvećenu trubi i Guči. Ako je suditi po pregledima na Jutjubu za ovo kratko vreme, biće to numera koju će narod voleti. Odavno nismo imali tako nadahnut tekst i muziku. Naravno, kad na sve to čujete čarobnu trubu Dejana Petrovića, srce vam zaigra - kaže za „Blic“ Ana Bekuta.

Na pitanje zašto neće pevati na Saboru trubača, nije moga da nam odgovori jer su, kako kaže, tako odlučili organizatori.

- Pozdravljam sve u Guči, želim im uspešnu manifestaciju i neka pobedi najbolja truba - ističe pevačica.

I organizatori sabora imaju samo reči hvale za, kako kažu, njihove prijatelje Anu i Mrku, i dodaju da im se pesma mnogo sviđa, ali da nije bilo moguće sve naše sjajne pevače staviti u petodnevni program.

- Mi bismo voleli da Ana nastupa u Guči, ali nekad se dogodi da ne možete baš sve sadržaje uklopiti. Oni su naši rado viđeni gosti. Njena pesma će sigurno biti hit - rekao je jedan od organizatora Sabora.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u