Showbiz

Amar Gile na odvikavanje od alkohola!

Objavljeno: 26.02.2017 | 00:06Izvor: Alo!

Pobedniku "Zvezda Granda" Amaru Giletu Jašarspahiću muzička karijera dovedena je do propasti, a glavni krivac je alkohol.

Bosanski pevač požalio se prijateljima da mu je taj njegov najveći porok upropastio mnoge poslovne planove, pa je prinuđen da hitno krene na odvikavanje.

- Gile je sjajan dečko, koji ima veliki talenat i potencijal da uspe u životu i zaradi mnogo novca. Na svirkama se odmah hvata za čašicu i naliva se žestokim pićima. Čak i kad se napije, publika to ne provali jer on tada uglavnom pravi još bolju atmosferu. Dešavalo se više puta da napravi neko sr*nje na koje trezan ne bi ni pomislio, Međutim, njegovo zdravlje je zbog preterane količine alkohola dovedeno u pitanje i Amar je odlučio da se reši poroka po svaku cenu. Posavetovaće se sa nekim stručnjacima kako bi što pre ostavio piće. Prethodne dve nedelje mnogo je smanjio unošenje alkohola u organizam, ali hoće da taj otrov ostavi skroz. U poslednje vreme na nastupima pije ili sok ili običnu vodu. Zasad se drži plana, ali stručna pomoć mu je neophodna - otkriva izvor Kurira blizak pevaču, koji je insistirao na anonimnosti.

Jašarspahić je pre nekoliko dana za bosanske medije pričao kako okreće novi list u životu i izbacuje loše navike.

- Doživeo sam krah, a nisam se rešio alkohola. Žao mi je kad se setim s kim sam se sve družio, na koga sam trošio novac - rekao je Gile.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u