Showbiz

ALEKSANDRA VIŠE NEMA MAJKU! Besna Ljuba se ODREKLA ćerke, posle ovih reči NIŠTA više neće biti isto!

Objavljeno: 24.05.2017 | 17:31Izvor: Telegraf.rs

- Ona je totalno izgubila pamet u silnoj želji za popularnošću. Ona je svoje rođeno dete zaboravila, i šta onda ja da očekujem - poručila je Ljuba Pantović

Nakon što je Aleksandra u “Parovima” rekla da ona 20 godina nema roditelje i da je David sada njena porodica, oglasila se i Ljuba Pantović koja nije mogla da sakrije koliko su je pogodile ove reči, i ćerki je poručila da “više nema majku i van rijalitija”.

– Iako sam bila sigurna da sam postala imuna na sve što se dešava oko moje ćerke i da ne postoje više reči ili bilo šta što može da me uvredi, te da može da priča tamo ko šta hoće, ja ću se samo i dalje smejati. Te izgovorene reči izgubile su svaki smisao, ali ne može da mi bude svejedno kada moja ćerka, zbog koje sam i život žrtvovala, koju sam stavila ispred svega u životu, što je i normalno ako ste roditelj, nipodaštava kao roditelja i izjavi da ne zna zašto ja sad pokušavam da budem roditelj kada to nisam bila 20 godina. Naravno, ovog drugog sa zvanjem roditelja neću ni da komentarišem – izjavila je za “Kurir stars” ljuta Ljuba Pantović koja nije mogla da sakrije svoje razočaranje Aleksandrinim ponašanjem.

Printskrin: TV Happy

Printskrin: TV Happy

– E pa kada se neko tako izleti i kaže tako nešto strašno, što je za svaku osudu, ja samo mogu da kažem da Aleksandra više nema majku ni kada izađe iz rijalitija. Veliko sam go**o pojela kada sam pala na njene molbe i oprostila joj sve njene laži i izmišljotine koje je svojevremeno izjavljivala u medijima. Pa sam već prešla preko nekih neoprostivih stvari, i šta sad? Je l’ treba ponovo da se nosim s tim što mi ona priređuje. Najveći udarac za nju biće kada se okrenem i nestanem, kada shvati da više nema mame Ljube koja je bila tu 24 sata za nju – rekla je Ljuba koja nije birala reči kojima je iskritikovala ćerku.

Printskrin: TV Happy

Printskrin: TV Happy

– Ne, ona je totalno izgubila pamet u silnoj želji za popularnošću, te je preko usta prevalila nešto što joj ne može biti oprošteno! A to da je David sada njena porodica… Čekaj, ja nemam ništa protiv Davida, ali gde je tu Magdalena, gde je njena ćerka kojoj nije ni dinara poslala? Verovatno je silni novac spiskala dok je na dan gubitka bebe šopingovala po gradu, što su njeni fanovi i slikali. Ona je svoje rođeno dete zaboravila, i šta onda ja da očekujem – zaključila je Pantovićeva.

Printskrin: TV Happy

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u