Showbiz

ALEKSANDRA NAKON GUBITKA BEBE ZA ALO!: David je prihvatio moju ćerku, imaćemo još dece

Objavljeno: 19.05.2017 | 18:29Izvor: Alo!

Učesnica „Parova” Aleksandra Subotić, koja je u rijalitiju zatrudnela i izgubila bebu sa Davidom Dragojevićem, za „Alo!” je otvorila dušu.

Ona kaže da joj je teško zbog gubitka, ali da joj psihijatar pomaže da prevaziđe krizu, te da sa Davidom ne odustaje od plana da imaju potomstvo. Aleksandra se za naš list priseća kobnog dana, kada je prokrvarila.

- U početku se nisam uplašila jer to nije bilo zabrinjavajuće krvarenje da bih upala u paniku. Nadala sam se da je bezazleno i trenutno. Nažalost, nije bilo. To sam shvatila kad sam osetila bol - kroz suze počinje priču Aleksandra.

- David mi je u ovom trenutku najveća i jedina podrška. Želim da ostanem s njim i da uspemo zajedno. Planiramo da odemo u Ameriku i tamo nastavimo dalje. Ovo je i njemu teško palo. Neutešan je od trenutka kad je lekar rekao da se na ultrazvuku ne vidi mešak i da ne ide sve kako smo planirali. Ne želim da pati i jedno drugom smo podrška. Nadamo se da ćemo imati još dece - uz blagi osmeh kaže Subotićeva, koja već ima trogodišnju ćerku Magdalenu sa zatvorenikom Aleksandrom Čabarkapom.

Aleksandra kaže da će jednog dana naslednici ispričati da je bila trudna i da je izgubila bebu, ali da je sada Magdalena mala da bi shvatila šta se dogodilo.

Aleksandra Subotić I David DragojevićAleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: printskrin

- Sve u svoje vreme. Magdalenu sam vodila pre dva dana na vakcinaciju, mnoge stvari razume. Želim da što više vremena provodim s njom. Drago mi je da ju je David prihvatio - otkriva Subotićeva da je Dragojlović oduševljen njenom ćerkom i da će joj biti dobar očuh.

Učesnica „Parova” priznaje da joj je dodatno teško jer svoj bol mora da deli sa kamerama 24 sata dnevno, ali ističe da pokušava da ostane jaka.

- Složićete se da sam jaka i izdržljiva. Sve podnosim stoički. Možda i previše jaka, ali produkcija Televizije „Hepi“ mi je olakšala bol. Potrebno je samo da zatražite nešto i dobićete. Psihijatar je svima na raspolaganju, pa i meni. David mi je trenutno najveća podrška.

Iako su ukućani napali Dalilu Mujić da je kriva što je Aleksandra izgubila bebu zbog stalnih upadica i loših komentara na njen račun, Subotićeva brani cimerku.

- Niko nije kriv. Telo je odbacilo trudnoću i rečeno mi je da se to dešava mnogim ženama. Ja sam bezazlenije prošla od drugih jer neće biti potrebna dodatna intervencija. Sad samo psihički da se sredim i idem dalje, napred - kaže Aleksandra.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u