Showbiz

AKO SI BOGAT I SLAVAN: 60 godina mlađa voli vas svim srcem!

Objavljeno: 28.07.2014 | 17:09Izvor: medio.rs

Mnogim devojkama godine nisu prepreka da bi bile sa bogatim i moćnim muškarcima

Nije ništa novo da vidimo bogate i slavne muškarce sa devojkama mlađim od njih i po nekoliko decenija. Mnogim devojkama godine nisu prepreka da bi bile sa bogatim i moćnim muškarcima.

Jedan od takvih je i Dijego Maradona, koji navodno ima novu devojku. Za njega se prosto lepe mlađe devojke. Njegova nova izabranica je plava 25-godišnja studentkinja novinarstva Eva Amodeo, a Dijego je pre toga bio u vezi sa 30 godina mlađom Rosio Olivom sa kojom je trenutno u sudskom sporu, jer mu je navodno ukrala stvari iz kuće u Dubaiju. Mlade devojke definitivno vole ovu 53-godišnju fudbalsku legendu.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Čovek kome je definitivno upala kašika u med je 73-godišnji dizajner Roberto Kavali. On je preko godinu dana u vezi sa gotovo 50 godina mlađom Linom Nilson, kojoj se ne zna tačno godište, ali strani mediji tvrde da je u svojim dvadesetim. Njih paparaci neretko hvataju kako se ljube i maze na plaži, šetaju pse i uživaju jedno sa drugim. Mnogi se pitaju šta će tako zgodna i lepa devojka sa izboranim dekom kao što je Roberto.

I definitivno dama koja je šokirala svet je sadašnja supruga Hju Hefnera, Kristal Haris.Ona je dugogodišnja devojka čuvenog vlasnika "Plejboja" i mlađa je od njega čak 60 godina! Oni su nekoliko puta izjavljivali da je između njih prava ljubav i da uživaju u zajedničkom životu. Interesantno je da je Kristal prvi put odustala od udaje samo nekoliko sati pred venčanje, ali se posle predomislila.

Foto: AP
Foto: AP

Iako ima 34 godine, a on 64, Elizabeta Gregorači je u braku sa biznismenom Flaviom Briatoreom već šest godina. Ovaj neobičan par ima i sina Falka. Elizabeta je često na meti medija da je sa Flaviom samo zbog novca, jer mnogima nije jasno kako tako zgodna devojka može da bude u braku sa njim. Ipak, oni se ne obaziru i trude se da svakodnevno ulove trenutak za razmenjivanje nežnosti.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u