Showbiz

AFRIKA UZBURKALA JAVNOST: Prepevala stari hit svog kolege, a onda se oglasio ON! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 26.05.2016 | 10:48Izvor: medio.rs

AFRIKA UZBURKALA JAVNOST: Prepevala stari hit svog kolege, a onda se oglasio ON! (FOTO+VIDEO)

Pevačica Sandra Afrika obradovala je pre dva dana svoje fanove kada je izbacila spot za pesmu “Koliko volim te”, koji je za kratko vreme pregledan više od 300.000 puta. Njeni fanovi bili su oduševljeni novim singlom, međutim, pojedinim korisnicima Interneta nije mogla da promakne jedna bitna stvar.

Naime, Afrika je obradila jedan od najvećih hitova svog kolege Srećka Savovića, koji je pomenutu pesmu snimio 2008. godine. Pesma je i nakon osam godina ostala potpuno identična – muzika i tekst nisu promenjeni, a jedina razlika je moderniji aranžman.

Srećko Savović i Sandra Afrika, Foto: Facebook&Instagram PrintscreenSrećko Savović i Sandra Afrika, Foto: Facebook&Instagram Printscreen

Iako je njena obrada naišla na pozitivne kritike publike, pojedini posetioci Jutjuba odmah su osudili pevačicu zbog ovakvog njenog poteza. U komentarima je nazivaju kradljivicom, lošom kopijom i poručuju da treba da je bude sramota zbog toga što je “ukrala” dobro poznatu pesmu.

Ipak, izgleda da su zlonamerni komentari nekolicine korisnika Jutjuba neosnovani, ako se uzme u obzir reakcija Srećka Savovića. On se konačno oglasio ovim povodom na svojoj Fejsbuk stranici i time stavio tačku na čitavu priču.

FB stranica Srećka Savovića, Foto: Facebook Printscreen

– I ovim putem bih želeo da izrazim sve reči pohvale za moju koleginicu Sandru Afriku koja je otpevala jednu od mojih najdražih pesama! Svaka čast – napisao je crnogorski pevač i šerovao spot svoje koleginice.

Sudeći po reakciji prvobitnog izvođača pesme “Koliko volim te”, atraktivna pevačica je otkupila prava za snimanje ove pesme, a ona i Savović su u odličnim odnosima.

Osim pomenute pesme, neki od najvećih hitova podgoričkog pevača jesu “Godina nova” i “Moje maleno”.

Autor: D. Tanasijević

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u