Showbiz

AFERA HAREM: I srpske balerine meso za šeike!

Objavljeno: 17.04.2015 | 20:08Izvor: Telegraf.rs

Hop-cup igračice koje gledamo u beogradskim pozorištima, ali i u popularnim TV formatima, pod maskom muzičkih festivala odlaze u Dubai, gde za orgije s Arapima dobijaju hiljade dolara

Pored starleta, u aferu elitne prostitucije u Dubaijuupleteni su baletski igrači i plesačice koje možemo videti na scenama beogradskih pozorišta i u nekim popularnim TV formatima. 

Pod izgovorom da idu da učestvuju sa svojim trupama na muzičkim festivalima, devojke i momci obično završe na orgijama, tvrdi odlično upućen izvor Kurira.
- Postoje umetnice koje do lake zarade dolaze tako što u Dubai odlaze kao plesačice, a istina da je da one igraju na privatnim zabavama koje šeici organizuju na svojim imanjima. Za njih i prijatelje izvode performans oskudno obučene, a nakon čega odabrane završavaju u privatnim odajama domaćina - priča nas insajder i navodi:

- Pre nekoliko meseci nevoljno su na jednu zabavu došle i balerine koji igraju u Narodnom pozorištu i drugim kućama. Mislile su da će igrati predstavu na jednom festivalu, a završile su kao eskort-dame na žurki.

Ipak, za samo jednu noć zarade i do 1.000 evra, za razliku od angažmana u pozorištu, gde po izvođenju ili snimanju budu plaćene oko 1.000 dinara. Neke su zbog teške finansijske situacije primorane da se bave najstarijim zanatom. Honorari u pozorištu i na TV kasne i po godinu dana, tako da je prostitucija jednom do dva puta mesečno put do lake zarade i načina da prehrane porodicu.

Prostitutke početnice

Kako bismo proverili naša saznanja, kontaktirali smo sa našim izvorom iz Narodnog pozorišta, koji je insistirao da ostane anoniman.
- Naš ansambl nije gostovao u Dubaiju, ni u Emiratima. Poslednji veliki nastup van Srbije imali smo u Meksiku, gde smo nastupali na jednom velikom festivalu. Naše balerine i baletski igrači nisu sigurno deo ove priče. Čula sam za to da se neke balerine prostiuišu, ali u to su upletene  neke devojke koje su na početku karijere i veoma su loše plaćene, završile su baletsku školu i nastupaju u nekim TV emisijama, ili statiraju u nekim našim baletima - otkriva sagovornik Kurira iz nacionalnog teatra.

Česti gosti

Jedan od umetnika koji često boravi sa svojim igračima u Dubaiju je koreograf Mirko Knežević, ali on za Kurir tvrdi da nema veze s pričom o prostituciji. Učesnik premijernog izdanja šoua „Ples sa zvezdama“ izvodi sa svojom trupom u hotelima i klubovima plesne performanse. Fotografije s ovih putovanja nalaze i na njegovoj Fejsbuk stranici.
- Nisam upleten u elitnu prostituciju. Kako vam je palo na pamet da nas povežete s tom pričom? Kamo sreće da završimo u nekoj palati. Nikada nisam prisustvovao orgijama - kaže Knežević za Kurir, koga je nasmejala priča zbog koje smo ga pozvali za komentar.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u