Showbiz

Adrijana angažovala advokate, hoće starateljstvo nad decom!

Objavljeno: 24.04.2014 | 19:34Izvor: 24sata.rs

Glasine o razvodu ipak tačne

Adrijana Lima saznala je da je suprug Marko Jarić vara, zbog čega su napravili pauzu u braku. Nakon što su nemački mediji objavili da se razvode, ona je otputovala u Istanbul kako bi snimila reklamu i razmislila šta će dalje.

Kako turski mediji prenose, tokom intervjua Adrijana nije želela da komentariše privatni život, ali takođe nije ni demantovala navode. Lepotica je, prema saznanju tamošnjih medija, nakon perioda provedenog u Istanbulu razmišljala o tome da li da zbog ćerki Sijene i Valentine pruži još jednu šansu Marku. Priče o Jarićevoj prevari dodatno su podgrejane nakon što je lepotica Uskrs provela sama sa ćerkama i tu fotografiju objavila na Instagramu. U komentarima su se svi raspitivali zbog čega košarkaš nije na fotografiji, a jedna od manekenkinih poznanica je prokomentarisala:

“Marko neka ide dođavola kada je mogao da bude sa drugom ženom pored ovakve kao što je Adrijana”, napisala je izvesna Helin. Na pitanje druge poznanice šta je to Marko uradio kada tako priča o njemu, Helin je napisala:

 

“Prevario ju je dva puta”, objasnila je.

Adrijana nije odgovarala, ali je odmah nakon toga uklonila fotografiju sa društvenih mreža. Kako se još uvek nijedno od njih dvoje nije zvanično oglašavalo povodom priča o privatnom životu, kontaktirali smo Markovog brata Nikolu kako bismo saznali da li su tačni navodi o razvodu.

“Ne želim da komentarišem ništa na tu temu, niti da produbljujem priču”, rekao je Nikola.

Adrijana i Marko već dva meseca ne komuniciraju preko Tvitera, na kojem su ranije redovno izveštavali virtuelne prijatelje o svemu što rade zajedno.

23. april 18:45

Izgleda da proslavljeni srpski košarkaš Marko Jarić i njegova supruga supermodel Adrijana Lima zaista imaju velikih problema u braku, kako je jedan strani magazin prvi pisao pre dva meseca. Tada je trač da par više nije zajedno i da Viktorijin anđeo želi razvod bio grom iz vedra neba, ali poseldnjih dana pojavljuje se sve više znakova da je brak u krizi.

Adrijana, poznata i poznata i kao pasionirana korisnica društvenih mreža prestala je da u svojim postovima pominje supruga, dok su ranije često obaveštavali prijatelje o tome gde su i šta čine. Strani mediji su čak naveli i da se manekenka viđa sa pevačem Lenijem Kravicom.

Par je u braku od 2009. godine, ima dve ćerkice Valentinu i Sijenu, i iako njihov brak za ovih pet godina nisu potresali skandali, izgleda da je negde zaškripalo. Porodica je bila razdvojena i za praznike, dok je Adrijana sa decom bila u Majamiju, Marko se provodio u Engleskoj.

Uz to manekenka nije pomenula svog supruga u kada je čestitala Uskrs. “Nadamo se da ste uživali u Uskrsu kao i mi. Volimo vas, Adrijana, Valentina i Sijena”, napisala manekenka.

Nemački magazin Intervju u martu je objavio vest da Brazilka navodno želi da se razvede od košarkaša.

24. april

Brazilska manekenka Adrijana Lima angažovala je tim advokata koji će je razvesti od srpskog košarkaša Marka Jarića, jer ju je navodno varao. Lepotica se požalila prijateljici tokom snimanja u Istanbulu, a turski mediji odmah su preneli ovu vest

Tokom ovih dana aktuelna je saga Jarić-Lima, a podgrejala ju je brazilska lepotica, koja traži starateljstvo nad ćerkama Valentinom i Sijenom. Alimentaciju ne želi, niti kuće u kojima trenutno žive.

- Jednom sam prešla preko prevare, drugi put neću – navodno je manekenka rekla prijateljici.

Par je pre godnu dana oglasio prodaju zajedničkog stana na Beverli Hilsu, čija cena je bila 1,9 miliona dolara, a imaju i zajedničku kuću u Majamiju.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u