Porodica

MATEJA O RODITELJSTVU Kežman: Nikada nisam udario dete!

Objavljeno: 30.05.2016 | 11:23Izvor: Alo!

Bivši fudbaler Partizana Mateja Kežman je otac je čak četvoro dece, a to da je brižan i savestan roditelj govori činjenica da nikada od njega nisu dobili batine.

Kako kaže Mateja, njegovo shvatanje vaspitanja dece ne podrazumeva drastične mere poput one da ih fizički kažnjava, ukoliko naprave neku štetu, ili ga nešto ne poslušaju.

- Moja deca kažu da sam dobar otac. Nikada u životu nisam digao ruku na njih. Trudim se da razgovorima rešavam svaki problem i vidim da to uvek urodi plodom. Želim da rečima sve rešimo - napominje Kežman za „Alo!“ i dodaje da njihovo odrastanje doživljava vrlo emotivno.

- Imam predivnu decu. Hvala bogu, neka samo rastu. Pokušavam da ih vaspitavam onako kako je mene vaspitavao moj otac. Da pre svega budu pošteni ljudi - kaže Kežman.

Mateja ima troje dece sa bivšom suprugom Emilijom - Lazara, Aleksandru i Jakova, kao i sina Filimona, kojeg je dobio iz veze sa Marijom Perković. Ipak, ne isključuje mogućnost da postane otac i petog deteta.

- Misiju oca sam za sada završio. Mislim da sam ja svoje uradio, ali nikada ne reci nikada. U suštini, život je čudo. Svaki dan donosi nešto novo. Glupo je pričati unapred. Stvari bi trebalo da idu svojim tokom - zaključuje bivši fudbalski as, koji vrlo često svu decu i bivše žene okupi na jednom mestu.

Kežman je trenutno u vezi sa Tarom Šumonjom, koja je očigledno prihvatila sve njegove naslednike.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u