Muzika

PALA NA KOLENA: Popović naterao JK da se izvini Bekuti!

Objavljeno: 09.10.2015 | 11:22Izvor: Kurir

Saša naredio Jeleni Karleuši da priđe Ani i reši s njom nesuglasice koje su imale posle obostranog vređanja na Tviteru, pa su se na kraju i izljubile

Saša Popović je pred snimanje emisije „Zvezde Granda“ naterao Jelenu Karleušu da se izvini Ani Bekuti zbog uvreda koje je na njen račun iznela na Tviteru i zato što je njene pesme nazvala šatorskim.Sve je počelo tako što je Bekuta, iznervirana Karleušinim komentarisanjem učesnika, na društvenoj mreži podelila tvit jednog pratioca.

- Samo da vam nije Karleuše. Udavi s glupim komentarima, smara - napisao je jedan tviteraš, a folkerka je taj komentar proširila dalje.

Samozvana diva joj je odgovorila da će je blokirati na Tviteru, a Bekuta je zapretila da će je počupati na snimanju. Kasnije se Ana od te izjave ogradila i rekla da je sve bila šala, ali Saši Popoviću ništa nije bilo smešno. S obzirom na to da je direktor „Grand produkcije“ veoma profesionalan, on smatra da članovi žirija međusobno moraju da se poštuju jer zajedno učestvuju u projektu, iako često među njima izbijaju čarke zbog različitog mišljenja o kandidatima.

Foto Nebojša Mandić Foto Nebojša Mandić

- Popović je prišao Karleuši čim se ona smestila u svoju stolicu i naglasio joj da mora da se izvini Ani jer je ona njena starija koleginica. Jelena se prvo nećkala, ali ga je onda poslušala jer je shvatila da je u pravu. Prišla je Ani, izvinila joj se, a onda su se zagrlile i poljubile kao da se ništa nije desilo. Sve vreme su sedele jedna pored druge dok nije počelo snimanje, a ubrzo im se pridružila i Vesna Zmijanac. One se inače privatno poštuju, ali na snimanjima često dolazi do nesuglasica među njima jer se ne bave istom vrstom muzike - rekao je naš izvor s lica mesta.Pozvali smo Bekutu za komentar, ali ona nije odgovarala na naše pozive. 

(M. D.)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u