Muzika

Ova pevačica ima 123 miliona pregleda na Jutjubu, a za nju verovatno nikada niste čuli!

Objavljeno: 21.08.2014 | 16:31Izvor: Telegraf.rs

- Ne želim da budem poznata. Svi moji prijatelji kojima pišem pesme su poznati i to ih je prilično s*ebalo - kaže Sia Furler.

Australijska pevačica Sia Furler koja je ušla u muzičke vode još davne 1993, a iako je sarađivala sa mnogim svetskim zvezdama, uspela je da ostane u skoro potpunoj ilegali, čak i nakon što je u maju objavila numeru “Chandelier” koja je na Jutjubu do sada sakupila više od 123 miliona pregleda!

Iako bi se mnogi “prodali” da budu na njenom mestu, Sia kategorički tvrdi da ne želi da bude poznata.

Svi moji prijatelji kojima pišem pesme su poznati i to ih je prilično s*ebalo (smeh), meni nije privlačno da me uhode paparaci gde god se pojavimŽelim da mogu da se ugojim i piškim na ulici kad god poželim - izjavila je pevačica koja se u javnosti uvek pojavljuje sa perikom na glavi i izbegava medije kad god može.

Bez obzira što je relativno nepoznata, Furlerova ima zavidnu karijeru iza sebe, objavila je šest albuma a lista izvođača za koje je pisala ili producirala pesme je impozantna – napisala je tekst za Rijanin hit “Diamonds”, a sarađivala je i sa Dejvideom Getom, Dženifer Lopez, Šakirom, Bijonse, Ritom Orom, Britni Spirs, Eminemom, Kristinom Agilerom i drugima.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u