Muzika

MILION PREGLEDA ZA SAMO ČETIRI DANA: Saša Kovačević obara Jutjub hitom ROĐENDAN! (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.2015 | 22:57Izvor: Telegraf.rs

Novi spot popularnog pevača je izuzetno gledan ovih dana

Saša Kovačević definitivno je novim hitom “Rođendan” napravio pravi bum, te je njegov novi spot privukao dosta pažnje, a za samo četiri dana od njegove premijere, dostigao je preko 1.000.000 pregleda na sajtu Jutjub.

U toku prvih 24 sata od premijere, pesma je već dostigla preko pola miliona pregleda, a za nepuna četiri dana dostigao je neverovatnu cifru od preko 1.000.000 pregleda. Jutjub beleži odličnu gledanost, pa pevač ima sve razloge da bude zadovoljan jer je trenutno najgledaniji muzički video na Balkanu.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Pop pevač je nekoliko meseci pripremao ekranizaciju nove numere jer je želeo da sve ispadne kako treba, a njegovi fanovi to su nestrpljivo čekali. Sudeći po prvim reakcijama, Saša je u potpunosti ispunio očekivanja fanova. Video je sniman u Beogradu na više lokacija, a za tu priliku angažovao profesionalne glumce Nemanju Janičića i Sašu Joksimovića.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Društvo u spotu pravili su mu prelepe manekenke Anja Škuletić, Tijana Bajin, Maja Marčić, Aleksandra Aleksić, Milica Živanović, Maja Mitrović, Anđela Stamenković, Ana Cvetković, Ivana Đokić i druge.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Pogledajte spot za pesmu “Rođendan”:

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u