Muzika

MENADŽER: Ana peva, Mrkonjić uzima bakšiš

Objavljeno: 04.10.2015 | 09:15Izvor: Kurir

Političar pre dva dana uzeo deo novca kojim su galantni svatovi zakitili njegovu dragu na jednoj svadbi u Radanovićima, mestu na Crnogorskom primorju

Narodni poslanik i počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić počeo je da menadžeriše svojoj devojci Ani Bekuti, pa joj je nedavno ugovorio nastup na jednoj svadbi u Crnoj Gori.

Političar je za angažman, kako tvrdi sagovornik Kurira, naplatio honorar od 3.500 evra, a od svoje drage je uzeo i deo bakšiša i time naplatio svoje menadžerske usluge. 

Darežljivi gosti

- Veselje je održano u Radanovićima pored Kotora pre dva dana. Mrkonjić je ugovorio nastup Ani preko prijatelja i to za odličan honorar. Želja mlade bila je da nastupi Bekuta kao glavna zvezda ovog veselja i za to nije žalila novac, a pored nje su nastupali i lokalni muzičari - tvrdi sagovornik Kurira koji je prisustvovao veselju i nastavlja:

- Kad su došli na svadbu, Mrkonjić je odmah seo za sto koji je bio namenjen muzičarima. Novac od bakšiša, koji je na kraju veselja Ana Bekuta ravnopravno podelila sa članovima orkestra i drugim pevačima, političar je poneo sa sobom.  Gosti su bili galantni, tako da cifra nije bila mala. On je verovatno naplatio svoje menadžerske usluge koje iznose 20 posto - završava naš izvor, koji ističe da su domaćini svadbe bili prezadovoljni Aninim nastupom.

Kako bismo proverili svoja saznanja, pozvali smo Milutina Mrkonjića, koji se nije javljao na naše pozive. Ana Bekuta javila se našoj redakciji.
- Povraća mi se od vašeg pitanja. To su gluposti. Nije istina - rekla je Ana i spustila slušalicu, ne želeći dalje da razgovara s nama na ovu temu.

Naš list kontaktirao je i s nekim ljudima iz Socijalističke partije Srbije koji poznaju Mrkonjića više od 20 godina da prokomentarišu zašto se Mrka, pored rada u parlamentu, dosta angažuje i oko karijere Ane Bekute.

Sloba se prevrće u grobu

- Slobodan Milošević bivši predsednik SPS se verovatno prevrće u grobu. Ne bi mu se dopalo da visoki funkcioneri stranke tezgare i rade kao menadžeri. Da je živ, nikad ne bi podržao njegovu javnu vezu s Anom - kaže sagovornik blizak socijalistima.

Golupčići
SELFI IZ KOTORA

Da trenutno borave u Crnoj Gori potvrdila je i Ana Bekuta. Pevačica je objavila selfi s Mrkom iz šetnje gradom.
- Pozdrav iz sunčanog Kotora - napisala je Bekuta pored fotografije


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u