Muzika

FATALNA ŽENA! Pevačica bez brusa zavela pa ostavila Alena Islamovića! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 26.11.2016 | 00:14Izvor: medio.rs

Njihova ljubav se završila, jer je ona konačno stavila tačku na sve.

Pevačica koja je više puta pokazala da za nju ne postoje granice kada je u pitanju njena karijera, pokazala je još jednom da ima mnogo toga da da od sebe.

Autor: YouTube screenshot

U prethodnim spotovima i na nastupima pokazala je da voli atraktivnim odevnim kombinacijama da privuče pažnju, a sada, u dugonajavljivanom duetu sa Alenom Islamovićem, Milica Pavlović je dokazala da žena ne mora da bude razgolićena kako bi izmamila uzdahe jačeg pola.

Autor: YouTube screenshot

Pevajući sa Alenom o vezi koja se završila, ona ga čeka u hotelu u kojem se mimoilaze, a ono što prvo upada u oči jeste to koliko je u isto vreme i seksi i elegantna.

Crno-beli spot dodatno je doprineo njenom seksepilu, a odevne kombinacije su pažljivo odabrane kako bi istakle njeno izazovno telo. 

Autor: YouTube screenshot

Iako je najviše zatvorena kombinacija sa belim sakoom, u njoj ona deluje najatraktivnije, jer se zbog veoma dubokog dekoltea jedino vidi da ne nosi brushalter, dok ona ostavlja opšti utisak moćne žene koja je svesna svoje lepote i atraktivnosti.

Autor: YouTube screenshot

Pesma prati priču dvoje ljubavnika kojima se nije dalo da budu zajedno, a koji pate jedno za drugim. Ipak, na kraju spota Milica simboličnim potezom donosi odluku da odustane od drugog pokušaja sa Alenom.

Autor: V. T.

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u