Ljubav i seks

Zbog ovoga vam je seks u braku loš!

Objavljeno: 22.12.2014 | 18:40Izvor: Telegraf.rs

Iako toga najčešće nisu ni svesni, mnogi parovi stalno ponavljaju iste greške u seksu, a onda se pitaju šta nije u redu s njihovim odnosom

Stručnjaci su složni – tajna srećnog braka krije se u zdravom, uzbudljivom i redovnom seksualnom životu. Nažalost, upravo seks u mnogim vezama prvi strada pod uticajem svakodnevnih problema. Mnogi parovi čine gotovo identične greške u seksu u braku.

Lenjost i pasivnost

Kada se muškarci i žene žale na svoju drugu polovinu, obično optužbe idu na račun pasivnosti. Nemojte samo ležati i čekati da druga strana sve uradi. Za tango je, kao što znate, potrebno dvoje. Svako voli aktivnog ljubavnika. Svojim umećem i aktivnošću doprinesite nezaboravnom seksu.

Uvek isto

Rutina je dobra samo u smislu redovnog seksa. Međutim kada je reč o seksualnom činu, bežite od rutine. Rutinski seks je dosadan i predvidiv. Kako biste uvek vatru držali na pravoj temperaturi, pribegavajte novinama i mašti da biste razbuktali pritajene strasti. Budite kreativni! Evo nekoliko saveta:

Poređenje s bivšim

Nemojte donositi nepotrebne probleme u brak. Drugim rečima, nemojte spominjati ni dobra, ali ni loša iskustva u seksu s pređašnjim ljubavnicima. Fokusirajte se na aktuelnog ljubavnika i uživajte u njemu. Svaka osoba je jedinstvena i nema sumnje da i uz ovog ljubavnika možete uživati, ali i naučiti neke nove stvari.

Izrazite se

Problem je to što žene u braku uglavnom ne govore šta žele u seksu, a bez toga muškarac ne može da zna šta zapravo želite. Recite jasno šta želite u seksu, a šta ne. Seks je oblik komunikacije, i to one dvosmerne. Obe strane bi trebalo da uživaju pa je dobro da umeju da kažu šta žele, ali i to šta ne žele. Možda će vam na početku to biti malo neprijatno, ali s vremenom će postati lakše. Nagrada? Više ćete uživati – i vi, ali i on.

Seksi veš

Nakon nekog vremena parovi prestanu da zavode jedno drugo i u krevet odlaze u velikim i udobnim pidžamama. Više se ne posmatraju kao seksipilne osobe. Vratite strast u vezu pomoću seksi donjeg veša. Nabacite na sebe nešto seksi i seksualna dinamika odmah će se promeniti.

Nema više zavođenja

Mnogi parovi priznaju da je iz njihovog braka zavođenje potpuno iščezlo. Sećate se kako ste se zavodili na početku veze? Nema razloga da s tim ne nastavite i dalje. Budući da ste sad već zajedno, stvari mogu biti začinjenije. Na primer, pre nego što dođete kući, započnite igru seksi porukama preko mejla ili mobilnog telefona. Takođe, možete ga podsetiti na večerašnji dogovor i objasniti mu šta ga čeka.

(TPortal)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u