Ljubav i seks

Već 23 godine redovno imam seks, ali uvek bez orgazma! A onda sam isprobala OVAJ TRIK

Objavljeno: 26.10.2016 | 23:04Izvor: Blic

Imam 45 godina, a prvi orgazam doživela sam pre tri godine. Nevinost sam izgubila sa 19 godina, a i tom momku je to bio prvi put. Posle toga, morala sam da se zapitam: "Je li ovo seks? Kakvo razočaranje." Nažalost, stvari se nisu popravile ni u mojim dvadesetim, a ni u tridesetim godinama.

Imala sam par momaka, ali ništa od orgazma. Onda sam jednom dečku rekla da više neću to da radim, i da ću se čuvati za brak. I držala sam se toga. Suprug i ja smo prvi put imali odnos prve bračne noći, kada sam imala 36 godina.

Skot (moj muž) i ja smo išli pre braka kod savetnika i jedan od zahteva koje sam postavila jeste da imamo seks najmanje tri puta nedeljno, čak i ukoliko ne uspem da doživim orgazam. U svakom slučaju, iz svojih iskustava sa prethodnim momcima, znala sam da uživam u intimnosti. Međutim, ni sa Skotom nikako nisam uspevala da doživim orgazam iako je stalno isprobavao nove stvari i pitao me šta volim. Seks mi je bio samo jedna od mnogo dnevnih obaveza.

Kada sam pitala ginekologa šta da radim, predložio mi je masturbaciju, i to je bilo sve od njega. U tom periodu sam videla i oglas jedne klinike koji je glasio ovako: "Ne možete da doživite orgazam? Ne znate šta je orgazam? Seksualno ste nezadovoljeni?" To me je već pogodilo, i u januaru 2011. godine sam zakazala pregled u toj klinici.

Uzeli su mi uzorak krvi i rečeno mi je da imam izuzetno nizak nivo testosterona i da bi moralo da ga bude više kako bi mi se telo zainteresovalo za seks. Krenula sam na hormonske terapije, a kako mi je rečeno i da bi trebalo da gledam porniće, kupila sam sebi aparat samo za te prilike. Godinu dana sam strpljivo išla na tretmane, a tu su bili i klinci što je značilo mnogo manje slobodnog vremena, i ja i dalje nisam doživela orgazam. Nekoliko puta bi prošlo i po više nedelja da muž i ja nemamo seks, a onda bi me muž podsetio da je krajnje vreme.

Onda sam kupila par vibratora i vežbala sa njima. To je bila već druga godina tretmana, i promenili smo pristup, pa sam prešla na pilule koje su imale mnogo veće doze testosterona. Jednom prilikom, seks nam je trajao nekih 45 minuta, najduže do tada - konačno sam osetila šta sam propuštala. Bilo je kao strujni udar pomešan sa neverovatnim zadovoljstvom.

Međutim, vremenom su nuspojave testosterona postale preveliki zalogaj za mene. Imala sam mnogo malja i došla sam u stanje kada sam stalno mislila samo o seksu (što je mog muža oduševljavalo). Tada smo rešili da malo predahnem od hormona jer sam sad redovno doživljavala orgazam koristeći vibrator na struju (nega sam koristila jer je mnogo jači od vibratora na baterije).

Zapravo, isti vibrator sam kupila prijateljici koja takođe ima problema sa doživljavanjem orgazma. Takođe sam joj savetovala da proveri svoj nivo testosterona, kao što mislim da bi trebalo da uradi svaka žena koja ima problema sa orgazmom.

Sve što mogu da kažem svima koji prolaze kroz isto je sledeće - neuspešno pokušavati 23 godine da doživite orgazam je kao kada vam ljudi opisuju koliko je sjajna čokolada. Mogu da je opisuju najtačnije moguće, ali nikada ne mogu da vam to dočaraju. E, ja sam konačno probala tu čokoladu i sjajna je!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u