Ljubav i seks

Vaš momak ima problema s erekcijom? Evo i zašto!

Objavljeno: 15.09.2014 | 00:25Izvor: Telegraf.rs

Ako vaš dragi nije uspeo da "digne krila", razlozi za to mogu biti razni. Ipak, ovo je sedam najčešćih! Saznajte uzrok, pa ćete ga lako i rešiti

Ako ste to veče baš bili uzbuđeni, a vaš partner nije uspeo da postigne punu erekciju, ne krivite sebe. Ovo su mogući razlozi za njegov neuspeh.

Nervozan je

- Pritisak koji im stvara želju da što duže ostanu čvrsti, često je razlog zašto im to ne uspeva – otkriva seksualni terapeut Džejn Grir. U ovakvim slučajevima, malo strpljenja je sasvim dovoljno za rešavanje problema.

Pijan je

Alkohol usporava reakcije i smiruje živce, što smanjuje uzbuđenost. Alkohol deluje depresivno na ljudsko telo, na baš sve delove.

Ima koji kilogram viška

Prekomerna težina uzrokuje probleme s cirkulacijom i oštećenja krvnih žila pa krv teže dolazi tamo gde bi trebalo u trenutku odnosa.

Pod stresom je

Posao, računi i još mnogo drugih problema mogu i te kako da utiču na njegovu potenciju, odnosno izostanak iste. Čak i nakon otkrivanja uzroka problema, možda će biti neophodno neko određeno vreme za rešavanje problema.

Bolest

Bolesti srca, dijabetes, multipla skleroza… Sve ove bolesti mogu da blokiraju nervne impulse, koji zatim dalje koče seksualno uzbuđenje.

Lekovi

Neki lekovi mogu veoma da utiču na nivo testosterona, te tako smanjiti i seksualni nagon. Takođe, neke pilule mogu da smanje nivo energije, što čini da se muškarac oseća umorno.

 Pušenje

Konzumacija duvanskog dima može da ostavi posledice na cirkulaciju i stegne krvne sudove. Kao što znate, za erekciju je neophodan odličan protok krvi.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u