Ljubav i seks

VAŠ BIVŠI ŽELI DA OSTANETE PRIJATELJI? Ne prihvatajte, iza ove ponude skriva se MRAČNI PORIV

Objavljeno: 31.03.2017 | 17:29Izvor: medio.rs

Ove tvrdnje potvrdila su i istraživanja!

Ako ste ikada imali ili trenutno imate u svom životu bivšeg partnera koji je želeo ili i dalje nastoji da ostanete dobri prijatelji, on od vas zapravo skriva prilično jezivu istinu!

Istraživanja su potvrdila kako samo osobe s narcisoidnim i psihopatskim karakteristikama žele da ostanu prijatelji s bivšim partnerima! Takođe, prethodna su istraživanja upozoravala bivše ljubavnike da se ne upliću u takve odnose, jer bivši partneri dokazano pružaju manje emotivne podrške.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Narcisoidne osobe i psihopate ne vole da gube i zbog toga će učiniti sve kako bi zadržali neki oblik veze s nekom osobom, osim ako oni nisu bili ti koji su hteli da prekinu vezu. Takve osobe jednostavno imaju poteškoće da neke stvari ostave u prošlosti ili da se oporave od njih, otkrivaju stručnjaci.

 

Naime, takve osobe smatraju kako je njihov društveni status bolji zbog partnera te je i to razlog zbog kojeg pojedini ego-manijaci žele "partnere trofeje".

Foto: ShutterstockFoto: Shutterstock

Naravno, ovde ne smemo zaboraviti ni na ponos, koji ovakve osobe imaju u velikim količinama, i zbog toga one ne mogu nikako prihvatiti da je neko drugi s njihovim bivšim partnerom.

 

(Index.hr)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u