Ljubav i seks

TOP 5 fraza za STARTOVANJE cica koje sigurno pale!

Objavljeno: 05.08.2015 | 11:33Izvor: Telegraf.rs

Od svih otrcanih fraza ovog sveta koje frajeri koriste kako bi impresionirali žene, neke jednosatvno uvek imaju "prođu". Sve što treba je da ih izgovorite sa stavom muškarca punog samopouzdanja

Iako je 66 odsto muškaraca potvrdilo da prilikom udvaranja ženama koriste uglavnom jedne te iste fraze, svega pet odsto žena izjavilo je da te rečenice mogu da ih impresioniraju.

Istraživanje koje je sproveo australijski proizvođač žvakaćih guma Wrigley otkrilo je top pet fraza koje, iako su otrcane, frajerima sigurno obezbeđuju prođu kod suprotnog pola.

Ipak, istraživanje je takođe pokazalo da čak ni najoriginalnija fraza nije dovoljna ukoliko nije praćena sigurnim pristupom muškarca i začinjena nekim dodatnim komplimentom.

Naime, od muškaraca koji su učestvovali u istraživanju najveći broj njih (49 odsto) je kao ključ uspeha kod žena označio jednostavne i direktne komplimente koji su im pomogli da bez problema osvoje ženu koja im se dopada.

S druge strane, od fraza koje najčešće koriste kada se udvaraju, ona koju su žene izglasale za ubedljivo najbolju na koju bi se primile jeste:

- Zaboravio sam svoj broj telefona, mogu li da dobijem tvoj?

Evo koje su sledeće četiri:

– Nešto mi nije u redu s telefonom, neće da zvoni… Da li bi me, molim te, pozvala pošto milim da će da zazvoni ako me ti pozoveš.

– Veruješ li u ljubav na prvi pogled ili ću morati da se pojavljujem u tvojoj blizini još tri-četiri puta?

– Ćao, radim jedno istraživanje, pa su mi potrebni tvoje ime i tvoj broj telefona. I informacija da li si slobodna sledeće subote.

– U ovoj majici imam neki čudan osećaj, da li znaš kakav je to osećaj? Kao da sam tvoj dečko.

Od fraza za koje su muškarci otkrili da ih koriste prilikom udvaranja, kao najlošija koja gotovo nikad ne upali (i koja je na poslednjem 20. mestu!) pokazala se sledeća rečenica:

– Da li si na LinkedIn-u? Čini mi se da sam video tvoj profil i da smo tamo već “u vezi”.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u