Ljubav i seks

Stvari koje nisu bitne za ljubav

Objavljeno: 22.10.2014 | 16:26Izvor: medio.rs

Postoje stvari koje su bitne kako bi se vaša veza razvijala u jedan zdrav odnos, a to su uglavnom poštovanje, razumevanje i iskrenost. Međutim, postoje stvari koje nikako nisu bitne kada je ljubav u pitanju, a koje su to pročitajte u nastavku članka.

1.    Godine nisu bitne za ljubav. Kako kaže pesma Prava ljubav godine ne broji. Prema tome ako imate partnera koji je dosta stariji ili mlađi od vas opustite se i uživajte.

2.    Bivši partneri i vaša prošlost kada je ljubav u pitanju nije bitna, jer sada ste sretni i trebate te trenutke da iskoristite na najbolji mogući način. Ko vas pita za prošlost. Šta je bilo, bilo je.

3.    Sve stvari se mogu kupiti novcem, ali ljubav nikako. Niko vam neće garantovati da ćete biti sretni u vezi ako vaš partner ima mnogo para. Ponekad su siromašni ljudi najsretniji.

4.    Za ljubav nije bitno kako ste se upoznali, odnosno ko je kome prvi prišao. Najbitnije je da ste zajedno i da uživate u zajedničkim trenucima.

5.    Nemojte se opterećivati tuđim mišljenjima. Svako neka prvo pogleda sebe, pa onda neka ogovara druge. 

6.    Za ljubav nije bitno da li vaš partner zna da opegla veš ili napravi ručak. Već ćete se nekako snaći, a i vremenom može naučiti. To su nebitne stvari u životu.

7.    Ako izlazite na različita mesta to nikako ne bi trebalo da vas sputava u ljubavi. Budite sigurni da ćete nakon nekog vremena naći mesto na koje ćete moći zajedno da izlazite, a do tada svako sa svojim društvom na svoje omiljeno mesto.

Izvor: Ljepota.ba


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u