Ljubav i seks

STANITE ISPRED OGLEDALA i izmerite ovu NEOBIČNU stvar ako želite da znate da li imate SAVRŠEN penis!

Objavljeno: 01.04.2017 | 13:33Izvor: medio.rs

Ako je verovati naučnicima koji naporno rade kako bi razrešili neke od najvećih misterija čovečanstva, idealan penis ne određuju njegove dimenzije, već proporcije ostatka tela

Iako su ženama muškarci sa velikim penisom privlačniji, ta privlačnost opada kada je njegova dužina van erekcije 7.6 centimetara. Pritom, duži penisi su visokim muškarcima dali prednost u privlačnost, dok to nije bio slučaj sa nižim pripadnicima jačeg pola.

Rezultati istraživanja ukazuju na to da ženske simpatije prema dužem penisu mogu da objasne zašto muškarci imaju relativno velike genitalije u odnosu na njihovu veličinu tela.

Dosadašnja saznanja u vezi sa ženskim odnosom prema penisu prilično su raznovrsna i ukazuju na to da su žene koje redovno imaju orgazam izbirljivije jer je dužina penisa važna za takav vid stimulacije.

Ipak, naučnici su se uglavnom oslanjali na upitnike koji ne donose uvek tačne rezultate, a kako bi napokon prevazišli, istraživači su ovaj put od žena tražili da ocene privlačnost muških figura na fotografijama na kojima je jedino varirala veličina penisa.

Shutterstock

Njima su prikazane slike golih muškaraca na kojima je menjana dužina penisa, njihova visina i odnos ramena i kukova.

Visina i odnos između ramena i kukova su najvažniji faktori na osnovu kojih žene procenjuju atraktivnost muškaraca.

Rezultati su pokazali da žene više vole visoke muškarce, kao i ramena koja su šira od kukova.

Iako je efekat bio manje izražen, žene su birale i duže penise koji su bili dugački barem 13 centimetara kada nisu u erekciji. Ipak, sve iznad ove dužine nije uticalo na atraktivnost, već je ona počela da opada.

U pitanju su odlične vesti za muškarce jer je 13 centrimetara ispod proseka.

Ovo znači da veći penis “bolje stoji” visokim mkuškarcima, ili žene jednostavno imaju predsrasude prema nižim muškarcima kojima čak ni impozantnija muškost nije bila od pomoći.

Međutim, na ovo su uticale i određene specifičnosti kod žena. Višim ženama su visoki muškarci bili više seksi, dok su krupnije žene više pažnje pridavale veličini penisa nego one sitnije.

Ovo takođe može da objasni i zašto muškarci imaju neverovatno velike genitalije za svoju veličinu tela – i nadjačavaju sve ostale sisare.

Primera radi, gorila može da bude težak i do 180 kilograma, ali je dužina njegovog penisa u erekciji svega 4 centimetra.

Drugim rečima, muškarci bi za svoje velike penise trebalo da se zahvale ženama koje su u vremenu pre odeće radije birale one sa velikim genitalijama. Takvi muškarci su onda prenosili svoje gene dalje i zato danas muškarci imaju najveće genitalije u svetu sisara.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u