Ljubav i seks

Šta muškarci ne vole u krevetu?

Objavljeno: 30.07.2014 | 15:49Izvor: medio.rs

Muškarci su vrlo liberalni kada je seks u pitanju. Nezavisno od godina, zahtevni su poput tinejdžera kome je svest pomućena najezdom hormona. Znači, ne mnogo. Dovoljno im je vrlo malo uzbuđenja da bi u vama videli femme fatale, a sebe predstavili kao prekopiranog antičkog boga Prijapa. Ipak, postoje stavovi kojih se tvrdoglavo drže. Izdvojili smo deset stvari koje bi oni rado izbegli, ako im naravno vi to dozvolite.

Previše garderobe 

Zbog slojeva garderobe u trendi pastelnom printu, uskih farmerki i dubokih Giuseppe Zanotti čizmica bićete primamljivi na ulici, ali muškarac želi da vas vidi kao sočan i maštoviti opis devojke koja u „hotelskoj sobi“ pokazuje završetak haltera i deo međunožja zbog koga će razjapiti vilicu. Naročito ako se radi o seksu na brzaka. Želi vas bez odeće odmah (ili bar vrlo brzo). Smoriće se dok vam svlači prvo ovo, pa ono, dok pazi da vam se ne izgužva skupo plaćena košulja... a ni vama nije baš kul da vas bacaka okolo dok ste „vezanih“ nogu. „Obučena“ predigra mu je kul samo u opciji kada može brzo da vam podigne suknjicu i uzme vas otpozadi. 

Priče o bebi 

Ako se niste vratili sa pregleda gde su vam upravo potvrdili „drugo stanje“, ne počinjite priču o bebi dok vam on prilazi naoštren kao slatkorečivi napaljenko. Pretvorićete ga u uplašenog zeca, a to i nije neka fora. Prizori žestokog seksa u kojima se upliće priča o potomstvu mogu da se nabroje na prste. 

Kondomofobija 

Pri samom telesnom spajanju zaustavljate ga sa otvorenim dlanom ispred nosa i tražite da stavi kondom? Tu „vlažnu, ljigavu, neuhvatljivu napravu“ on voli kao i nedavne zimske nepogode. Možemo slobodno da kažemo da većina muškaraca boluje od neizlečive bolesti - kondomofobije. Razlog je jasan. Sa njim na „njemu“, on očekuje katastrofalan rasplet u kome će rasprava oko stavljanja biti najmanji problem. I to nema veze sa seksualnom osvešćenošću i zrelošću muškarca. Ima veze sa onanijom. Koja svakako nema veze sa kondomom. 

Nagli prekid 

Odlazak u toalet za vreme seksa je prirodni nagon, ali on to (verovali ili ne) nekako ne može da prihvati. Pre svega što se kod muškaraca tako nešto dešava vrlo retko, gotovo nikada. Ukoliko to uradite usred njegovog sluđenog dahtanja pri kom u sladostrasnoj ekstazi gubi osećaj za realnost, raspolutićete ga kao lubenicu koju ste iz sve snage udarili o pod. 

Oralna negacija 

Odbijanje oralnog seksa mu je prihvatljivo prvi, eventualno (samo eventualno) drugi put. Ne bi bilo čudno ukoliko biste nastavili sa takvim stavom, da vam kao školski pedagog analizira detinjstvo u potrazi za „velikim problemom“. Oralni seks za njega ima božansko značenje i pravo totemsko obožavanje. 

Maženje bez seksa 

Želite samo da se mazite, nije vam nešto do seksa, osećate se nežno, krhko... On to ne kapira. Pa niste vi uplašena devojka, izgubljena u velikom gradu, napuštena i u očajničkoj potrazi za nekim pored koga ćete se osećati sigurno i manje prestrašeno svim opasnostima koje vrebaju iz mraka. „Zašto ne bismo imali seks, kad smo već jedno pored drugog i kad će nam biti lepo?“, pitao bi se on. Tada bi vas radije zamolio da negde odšetate na polusatnu pauzu da bi mogao da se posveti omiljenom porno DVD-ju koji je uvek tu da bez reči i suvišne priče na intiman način doprinese boljem raspoloženju koje ste vi tako okrutno omeli. 

Samo misionarski 

On nema ništa protiv ako vam je misionarska poza omiljena, ali ako često insistirate samo na njoj, bićete mu zanimljivi otprilike približno kao da po ko zna koji put čita „Strah do letenja“ Erike Jong. Evo kako on to vidi: tu i tamo bi vam izvirio deo guze (koju inače dosta njih pominje kao omiljeni deo ženskog tela) i ne može lepo da se posveti vašim grudima. Ako se u svom zanosu opredelite za žustar dvosatni seks, imajte u vidu da on verovatno ne može da uradi sto sklekova i da ćete umesto seks mašine dobiti zadihanog balvana kome je gimnastičarska gipkost potpuna nepoznanica. Onda mu ni klima-uređaj neće pomoći. 

Nezainteresovanost 

Kada niste koncentrisani na seks, uh, onda neće biti ni on. Neki od njih priznaju da su u stanju i da čak demonstrativno prekinu odnos. Muškarac voli da vidi da ste predani, da uživate, da se gubite u vrisku zadovoljstva... ako vam u pogledu prepozna ono: „Ajd više svrši“, strast će nestati kao da ste ga na kvarno polili kofom hladne vode. Naravno, ne treba da jaučete kao da vas rastežu spravom za mučenje, ali poneki glasić odobravanja on obožava da čuje. 

Zadirkivanje 

Ako ste već u tripu da ga pomalo (vama u tom trenutku simpatično) zezuckate, ne spominjite mu ni u šali kako je „ko meda“ sa tim salcetom na leđima i stomaku. Ne, nikako, ni njegovu liniju koja se čudnim obrtima sudbine pretvara u bure slanine. Razorićete mu samopouzdanje, koje je po pravilu prvi seksualni pokretač. Mali broj muškaraca može da glumi Tora, Halka ili X-Mena, a oni ponekad mogu da budu u žestokom bedaku zbog toga. 

Višak priče 

Priča posle seksa: „Da li me voliš?“, „Je l’ ti bilo lepo“... Osetiće se kao na policijskom ispitivanju. Da, postoje istraživanja koja upućuju da žene izgovaraju više reči od muškaraca tokom života. Zbog toga ili ne, nepotrebno mu je da raspreda o raznim temama neposredno posle orgazma. On bi da se opusti - dok mu nevino i slatko prolaze prijatni žmarci kroz telo. 

izvor: cosmopolitan


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u