Ljubav i seks

Šta kada se zaljubite u oženjenog muškarca?

Objavljeno: 01.08.2014 | 14:39Izvor: Super žena

Afera s oženjenim muškarcem može doneti mnoge probleme u vaš život, a da ne pominjemo lošu reputaciju. Iako su ovakve veze pune uzbuđenja zapitajte se da li su vredne štete koju kasnije donose. Pročitajte na koji način morate razmišljati ukoliko vam se desi da se zaljubite u oženjenog muškarca.

Upoznajte ga bolje 

Veliki broj muškaraca želi da stupi u veze sa drugim ženama bez obzira na to što su u braku uz pomoć klasičnog izgovora kako su u njemu nesrećni. Morate shvatiti da ga ništa neće navesti da se razvede, pa čak i da to uradi da li ćete moći da mu verujete? Nemojte odgovarati na njihove emocija jer ćete odmah postati druga žena. 

Nemojte patiti 

Ovakve stvari se uvek dešavaju i uvek će se dešavati, zato nema potrebe da mislite da je vaš život gotov samo zato što je on oženjen. Nije kao da ste vas dvoje Romeo i Julija i živite zabranjenu ljubav – sagledajte realnost. Zabavite se, izlazite, upoznajte što više različitih ljudi i možda ćete baš naleteti na onog pravog. 

Posmatrajte situaciju sa pozitivne strane 

Shvatili ste da je on muškarac vaših snova, ali on nažalost nije slobodan. Znamo da vam dođe da plačete, ali sagledajte stvar s pozitivne strane. Ako ništa drugo sada bar znate kakvog muškarca da tražite, ali ovoga puta slobodnog. 

Ne dozvolite sebi da postanete druga žena 

Ponekada ćete naleteti na muškarce koji priznaju da im je brak propao, ali ne dozvolite sebi da vi budete ta koja će biti okidač za razvod. Ukoliko je zaista nesrećan okončanće taj brak kad-tad i biti slobodan za nove ljubavi. 

Nemojte se zanositi 

Možda mislite da je on veoma šarmantan, ali koliko ga zapravo poznajete? Svi žele da ostave dobar utisak na nekoga ko im se dopada. On možda ima neke navike koje vam se neće dopasti kada ga malo bolje upoznate. Možda shvatite da vam se više dopada neki drugi momak, ali da vam je oženjeni samo veći izazov jer je nedostupan. Zašto biste rizikovali ako ga ne poznajete tako dobro? Bolje se okrenite realnijim kandidatima. 

Izbegavajte intimnost 

Iako izgleda da vi ništa loše ne radite nemojte da pomisli da ćete za njega uraditi svašta. Biće bolje za vas, a i on će vas više poštovati. Doduše, pre će naći neku drugu ženu s kojom će varati svoju. 

Tražite razlog 

Nema ničeg lošeg u tome što ste se zaljubili u oženjenog muškarca, sve dok vam to ne postane navika. Ako vam se to dešava često onda se morate zapitati zašto je to tako. Zašto volite baš oženjene muškarce? Da li nešto sebi dokazujete ili jednostavno niste zainteresovani za stabilnu vezu?

Napišite nam svoja iskustva – da li ste se ikada zaljubili u oženjenog muškarca? 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u