Ljubav i seks

SPREMNA JE, BEZ DILEME! 6 sigurnih znakova da žena ŽELI SEKS, i to što pre!

Objavljeno: 17.03.2017 | 17:08Izvor: Kurir

Ako te ne želim u svom stanu, nećeš ni biti tu. Ukoliko izlazimo već neko vreme i osećam da bismo možda mogli da pređemo na sledeći nivo i da imamo seks, pozvaću momka kod mene u stan na večeru, objašnjava jedna 28-godišnja singl devojka iz Čikaga

Izašli ste nekoliko puta i potpuno ste poludeli za atraktivnom devojkom, sa kojom se viđate. Ali da li je ona spremna da pređe na sledeći korak - da vodite ljubav? Proverite sledeće signale i saznajte da li vas želi koliko i vi nju, prenosi Mens Health.

"Osećam se prijatno u tvom društvu"

Ekspert za seks i veze Vanesa Marin otkriva da ovih šest reči predstavljaju signal da devojka počinje da razmišlja o seksu. Pre nego što uplove u ljubavnu akciju, žene moraju da se osete sigurno i da vam veruju. Ukoliko izgovori ove reči na kraju vašeg sledećeg sastanka, predložite joj da idući put odete na piće kod vas ili nje, pa popričajte kako se i vi osećate lepo i prijatno u njenom društvu. Ovo će sasvim sigurni pokrenuti konverzaciju i možda ćete dobiti otvorenu propusnicu za spavaću sobu.

Inicira da prenoćite

Jedna singl devojka iz Čikaga, koja ima 28 godina, otvoreno kaže:

- Ako te ne želim u svom stanu, nećeš ni biti tu. Ukoliko izlazimo već neko vreme i osećam da bismo možda mogli da pređemo na sledeći nivo i da imamo seks, pozvaću momka kod mene u stan na večeru.

Nemojte da budete previše pretenciozni ukoliko vas pozove kod sebe i čekajte da ona napravi sledeći korak (a hoće), zapamtite da većina devojaka želi da se prvi seksualni odnos sa novim dečkom dogodi u njenom stanu, jer će se i ona osećati opuštenije, a i iskoristiće priliku da proveri kako ćete se ponašati na njenom terenu.

Često vas dodiruje

- Na večeri ili u šetnji, devojka koja se zaljubljuje u vas, neće moći da skloni ruke sa vašeg tela - kaže Marin.

Fizički kontakt pokazuje da je ona i te kako zainteresovana za vas i da je možda spremna za sledeći korak. Najbolje što možete da uradite jeste da uzvratite gest: uhvatite je za ruku, spontano je poljubite i recite joj koliko ste ludi za njom.

Interesuje se za vašu seksualnu prošlost

Kada je devojka spremna za seks, najverovatnije će početi da vas ispituje koliko ste seksualnih partnera promeniliu poslednje vreme. Nije preporučljivo da duboko zadirete u seksualnu prošlost jedno drugog, ali je dobro da saznate šture pojedinosti iz zdravstvenih razloga. Većina žena će želeti da sazna da li ste bili kod doktora i uradili test na polno prenosive bolesti, kao i da li želite da zajedno idete na testiranje.

Iako vam se čini da je vođenje ovakvog razgovora neprijatno i dosadno, ovo je jedan od skrivenih signala da je devojka počela ozbiljno da razmišlja o vama, kao o potencijalnom seksualnom partneru. Ukoliko ste zaista zainteresovani za vezu sa ovom devojkom, započnite sami ovu konverzaciju, jer ćete joj ovakvim stavom pokazati da su vaše namere ozbiljne, a ona će se osećati mnogo prijatnije i spokojnije nakon razgovora.

Bezobrazni razgovori

Dvadesetšestogodišnja devojka Laura uz Njujorka otkriva da kada je spremna za seks, počinje da se upušta u bezobraznije prepiske i razgovore sa dečkom.

- Ponekada dečku sa kojim izlazim, pošaljem poruku da nisam obukla pantalone danas misleći na njega, kako bi shvatio da sam spremna na sledeći korak - kaže ona. Kada devojka napravi sledeći korak i pozove vas na seksi, "dirty" ćaskanje, ona vas zapravo testira da vidi kako ćete da reagujete i da li ćete nastaviti sa igrom.

Najveći znak? Entuzijastično „DA“!

Nema dileme. Ukoliko je pitate da imate seksualni odnos i kažete joj koliko ste zaljubljeni u nju i da želite da nastavite vezu sa njom, a ona odgovori sa velikim: „Da“, onda ste dobili odgovor. Ona je spremna!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u