Ljubav i seks

SMUVALI STE SE SE, I ŠTA SAD: Evo kako da zadržite muškarca

Objavljeno: 02.09.2014 | 13:51Izvor: Telegraf.rs

Da, ljubavne veze nisu jednostavne, a dodatno ih komplikuje nesigurnost. Evo šta se najčešće javlja kao problem

Na početku ljubavne veze žene često hvata panika jer nisu sigurne da li se zaista sviđaju muškarcu ili je zainteresovan samo za zabavu. U takvom stanju vrlo je lako napraviti pogrešne korake, a stručnjaci za veze ističu da mnoge žene prave veoma slične greške. Dobra je vest da možete prestati s tim, ali ih prvo morate uočiti.

KAD ON PRESTANE DA SE JAVLJA, NE JAVLJAJTE SE NI VI!

Toplo-hladne igre na početku odnosa su uobičajena stvar. Na taj način muškarci i žene pokušavaju da otkriju koliko je kome stalo, imate li određene granice i kakvi ste zapravo. Često se događa da vam se, na primer, muškarac javlja svaki dan, a onda zaćuti na nedelju dana, čak i više. Većinu žena tada uhvati panika, ne razumeju šta se događa i, u silnoj želji da ga zadrže, počinju napad na svim komunikacionim frontovima.

Velika greška! Baš tada se ne treba javljati. Posvetite se svom životu, uživajte u sebi i stvarima koje vas vesele. A kad se on konačno javi, nemojte pokazati svoje oduševljenje nastavkom komunikacije.

DA, NA POČETKU VEZE ON TREBA DA VAS OSVAJA

U današnje vreme nema ništa sporno u tome da žena napravi prvi korak, ali ako nemate dovoljno samopouzdanja, teško da će vam prvi korak biti uspešan. Uostalom, muškarcima je urođen lovački nagon pa pustite onda njega da osvaja vas. Drugim rečima, ne šaljite mu 10 SMS poruka dnevno, ne zovite ga prvi, ne šaljite mu stalno e-mailove, ne pojavljujte se na mestima koja on posećuje, ne predlažite susrete.

Neka on osvaja vas i neka se trudi, a vi zapamtite da ste žena vredna pažnje. Ako to još niste naučili, nemojte se ni upuštati u vezu. Prvo osvestite sopstvenu vrednost.

IMAJTE SVOJE JA

Neke žene se u blizini željenog muškarca spontano pretvaraju u njegovu kopiju. Poslušno klimaju glavom, slažu se sa svim što on kaže i nemaju svoj stav ni o čemu. Takvo ponašanje nije nimalo seksi. Ako on nešto govori, a vi se ne slažete s tim i imate argumente, nema potrebe da ćutite.

Nemojte se plašiti da će on odustati od vas ako drugačije mislite. Uostalom, ako je to razlog za odustajanje, onda vam on nije ni potreban, kao ni veza s njim jer očigledno nemate budućnost. Budite svoji, mislite svojom glavom, jasno izrazite svoj stav, ali ljubazno, i ne dajte da manipuliše vama.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u