Ljubav i seks

Seks vam je dosadan? Probajte na nekom od ovih mesta!

Objavljeno: 12.10.2015 | 13:04Izvor: Telegraf.rs

Ako vam je seksualni život zapao u rutinu, probajte da promenite mesto na kom ćete se prepustiti strastima. To će sigurno otključati skrivene odaje uživanja

Ako imate osećaj da vam je seks dosadio ili da u poslednje vreme ne uživate baš u njemu, razmislite o promeni, ali ne promeni partnera, već mesta na kom imate seks.

Dvorište

Ovo iskustvo uzbudljivo je iz više razloga. Možete da se opustite i uživate u seksu, bez bojazni da će vas neko uhvatite (osim oka znatiželjnog komšije). Ukoliko ne možete da se odlučite za mesto, ekspert za veze, Emili Mors, savetuje da u dvorištu podignete mali šator i prepustite se mašti i uživanju.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

Trosed

Možda ste to već radili u dnevnoj sobi, ali ako niste, evo nekoliko razloga zašto bi trebalo. Ukrasni jastuci kojima je trosed najčešće dekorisan, mogu da posluže kao podloga za donji deo leđa, što će ubrzati orgazam. Takođe možete lakše da se nagnete preko naslona za ruke na ivici troseda i uživate u seksu otpozadi.

Hotel

Vredi svaki dinar! Jednostavno uzmite sobu i uživajte u maratonskom seksu. Psihološki efekat samog dolaska u hotel učiniće svoje i povećaće uzbuđenje. Takođe može da posluži i kao odlična prilika za uzbudljivo igranje uloga ili malo grublji seks.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

Na stepenicama

Opasnost da će vas neko videti ili čuti učiniće pola posla prilikom ovog savršenog iskustva koje morate da probate, a stepenice će poslužiti kao odličan oslonac za razne maštovite poze koje možete isprobati.

Kod prijatelja

Ako vas uhvate, neće biti oduševljeni, ali iskustvo će biti neprocenjivo i veoma uzbudljivo. Tanki zidovi i malo vremena biće odličan stimulans za jedno od najboljih seksualnih iskustava koje ćete doživeti.

Pod tušem

Nekima jedno od standardnih mesta, drugima još uvek izazov. Ovde takođe možete biti vrlo kreativni. Veče može da počne izležavanjem u kadi, laganom masažom i oralnim seksom, pa kasnije… gde vas voda odnese.

Pred ogledalom

Mnogi parovi su ovo ocenili kao jedno od omiljenih iskustava, jer na ovaj način su iskusili jednu novu dimenziju seksa kada mogu posmatrati partnera i sebe na jedan sasvim novi način. Poigrajte se pozama, rekvizitima i uživajte u iskustvu.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

Na plaži

Ima li išta romantičnije od leta, mora, laganih talasa i čvrstog ljubavnog zagrljaja? Dok čekate sledeće leto, maštajte o tome koje poze biste mogli da isprobate, a lagani povetarac i miris mora učiniće svoje.

Na žurci

Kancelarijska zabava ili proslava rođendana mogu da posluže kao odlična prilika da se iskradete na nekoliko minuta i dobro zabavite sa svojom boljom polovinom. WC, skladište, mračni hodnik ili skriveni kutak kancelarije – biće odlično mesto za ostvarenje seksualnih fantazija koje ste do sada gledali samo u filmovima.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u