Ljubav i seks

SA KOLIKO SI IH BILA PRE MENE? Evo odgovora na pitanje koje podjednako muči oba pola

Objavljeno: 13.02.2017 | 22:59Izvor: Kurir

Ako je suditi prema istraživanju britanskog Univerziteta u Notingemu idealan broj seksualnih partnera je - tri. I ne varira, već je isti i za muškarce i za žene.

Istraživanje, koje je obuhvatilo 188 ispitanika, pokazalo je da žene manje privlače muškarci koji su spavali sa više od šest devojaka, dok su muškarci povukli granicu na 11 partnera.

"Partner koji ima predugačak spisak bivših ne spada u poželjnu kategoriju. Posebno ako je u pitanju izbor stabilnog partnmera na duge staze", kaže dr Stiv Stjuart-Vilijams koji je radio na istraživanju. 

Foto: LifebuzzFoto: Lifebuzz

Suprotno predrasudi da se promiskuitet kod muškaraca toleriše, a kod žena ne, oba pola su izrazila neodobravanje kada je reč o izboru partnera s podužim seksualnim dosijeom. Od ukupno 188 učesnika istraživanja, 104 su bile žene od 18 do 35 godina, a ispitanici su bili stari prosečno 21 godinu.

Što se tiče veza na duže staze, i muškarci i žene izjavili su da bi želeli da je njihov budući partner imao dva partnera pre, a kada govorimo o kraćoj vezi, idealan broj bi bio tri.

(superzena)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u