Ljubav i seks

Recept za uspešnu vezu: 3 tajne srećnih parova

Objavljeno: 22.01.2015 | 22:46Izvor: medio.rs

Srećni parovi ne obeležavaju samo godišnjicu veze, oni obeležavaju i sitne stvari!

Srećan par - nekima idu na živce, nekima idu još više na živce, neki vole da budu okruženi upravo takvim ljudima… U svakom slučaju, srećni parovi su najčešće ljudi koje zavidno gledate i sanjate o tome da će i vaša veza jednom biti takva. Biti srećan par možda se čini kao nemoguća misija, ali ako znate tajnu srećnih parova, ona postaje sasvim moguća.

Srećni parovi slave godišnjice

Ne samo godišnjicu veze, srećni parovi obeležavaju i sitne stvari, mesec dana od prvog poljupca, dva meseca otkad su zvanično zajedno, godinu dana od kada su se prvi put upoznali - sve ovo slave u tajnosti. Mala, privatna slavlja i obeležavanje ovakvih stvari zbližava parove i čini ih srećnim.

Imaju nadimke

Iako će muškarci možda reći da slatki nadimci nisu idealna stvar u vezi, svaki od njih voli kada ih žena u koju su zaljubljeni nazove nekim simpatičnim imenom. Nadimak "Medo" kojem bi se možda njegovo društvo smejalo jako brzo postaje nešto na šta je on ponosan. Plus, dokazano je da davanje nadimaka smanjuje mogućnost svađe, samo treba u pravo vreme osloviti svog dečka tim nadimkom i sigurno će se raznežiti.

Ne preteruju na društvenim mrežama

Parovi koji svakih nekoliko minuta objavljuju na društvenim mrežama koliko se vole verovatno posvećuju manje pažnje svojoj vezi, a više pažnje publici zbog koje su u vezi. Srećni parovi se ne bave društvenim mrežama, srećni parovi se sastoje od dve osobe koje se bave jedna drugom.

Izvor: Cosmopolitan.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u